DERBY.

Gårdagens möte mellan Rögles j18 och Jonstorps j18.
Det slutade med Röglevinst, 10-1.
Testade mitt nya superzoom objektiv. Underbart!

ELLE MAT & VIN.

Lägenheten doftar ljuvligt. Baconlindad fläskytterfilé och hemmagjorda klyftpotatis står i ugnen, färdigt om cirka 15 minuter. Till detta blir det färsk annanas, äpple & ruccola sallad samt kall chilisås. Som jag ska äta! Receptet hittar ni i nya Elle Mat & Vin tidningen.

FULLT UPP.

Nu har det kommit lite snö igen, det är fint, sålänge det inte blir slask. Har varit full rulle de senaste dagarna, så härligt att få tillbringa massvis med tid tillsammans med sin kärlek. Fotbollscupen gick bra för Salamis förrästen, de förlorade bara en match och det var finalen, som spelades mellan Salamis och Äff. Men de kan ju trösta sig med att de slog Äff i gruppspelet. Jag hade hellre sett Rössjöholm och Salamis i finalen faktiskt, Rössjöholm var värda den platsen. Otur.

Kalas har det också hunnits med. Men även två Rögle matcher och två JVM matcher, jag älskar att det är så mycket hockey hela tiden. Imorgon smäller det igen. Rögle mot Djurgården, på storbildsskärm nere på svågerns fyrverkeributik.

Igår spenderades hela dagen på Väla, IKEA och Familia. Emil hittade tre snygga tröjor för 100 kronor stycket. För min del blev det ett par nya supercoola innefotbolls-skor, en tröja från Gina och tights från H&M.

Idag är det tvätt, städ, disk & handla mat som gäller. Skicka lite grejor som jag sålt. Ett par hockeybenskydd och ett objektiv som jag fick till kameran när jag köpte den.

By the way.
Om ni inte har köpt raketer ännu, så ska ni göra det i Ängelholm hos Pyrotech. Butiken ligger på Helsingborgsvägen 50 och är den bästa fyrverkerishoppen i Ängelholm. KOM DIT!

ÖVERLYCKLIG.

Igår va en superbra dag, den bästa sedan julafton. Hi hi. Pappa & Tina kom på besök, tillsammans med mitt nya objektiv, Tamron 70-300mm. Jag fick en tidig födelsedagspresent. Tack så mycket!

Två andra händelser som gjorde gårdagen till den bästa på länge var att Rögle fullkomligt snurra upp Färjestad på läktaren under större delen av matchen och tog med sig två friska poäng hem. Det andra: Sverige mosa Tjeckien med 10-1. En perfekt dag med andra ord.

Idag vankas det fotboll hela dagen, älskling ska spela cup, Ängelholms kommunmästerskap. Därefter blir det lite födelsedagsfirande hemma hos svärfar & Anki. Ska bli mysigt!

VACKRA SYSTER.





Testade min nya reflexskärm igår och här har ni resultatet. Va meningen att jag skulle fotograferat syster utomhus men det hann blev mörkt innan hon kom hem, så det fick bli en liten hemmagjord studio på hennes rum.

Vad tycks?!

UNDERBAR JUL.

Och än är den inte slut ännu. Fick en jättemysig julafton med hjälp av alla jag tycker om. Första stoppet hos pappa där det bjöds på kaffe, pepparkaka och trevligt sällskap. Stopp 2 var Vedby kyrka där Eva och två andra tjejer sjöng, väldigt fint och väldigt mysigt. Klockan var 14.30 och det var dax att skiljas från Emil som spenderade julafton tillsammans med sin familj och jag med en liten del av min hemma hos mamma med morbro och lillasyster. Aldelles lagom mycket folk med god mamma-lagad mat. Tack kära mor för allt!

Julklappar fick jag också. Aldelles för mycket och aldelles för perfekt.
Extern hårddisk. Parfym (som passade mig perfekt). Hårspray. 2 jäätecoola halsband. Tvålpump. Knästumpor. Ikea doftljus. 2500 riksdaler. En stor Ikea påse fullproppad med schampor, balsam,  tvål, bodylotion, tandkräm och toalettpapper. Body cremé. Chocklad. En rosa hockeyklubba. Ett par rosa Easton hockeyhandskar. (De två sistnämda fick jag redan i höstas).

Tack för allt. Jag är överlycklig.
Ikväll blir det lite efterlängtat party hemma hos Sofi och Mattias.
Ska bli skoj! God fortsättning..

MERRY X-MAS.

GOD JUL!
Hoppas att alla får en fin dag!

KLAPPAT & KLART.





Har haft en härlig lillejul med första stopp på Väla. Ikea tätt därefter. Julklappsinslagning. Pizza från Resturang City. Julmust. Och snart ska vi spela bingolotto. Ha ha! Jag har tänkt att vinna ikväll. Hade varit en superbra början på år 2010.

Längtar efter morgondagen. Ska gå upp 17.15 för att se sista avsnittet av julkalendern, superspännande. Svar Ja, jag har tittat på ungefär hälften av alla avsnitt. Det hör lixom till julen fast att man är 22 år gammal. Hi hi.

Min reflexskärm har kommit. Jippi! Ska testa den på kära syster redan imorgon, vare sig hon vill eller ej.

Nu: Bingolotto!

LILLEJULAFTON.

Lillejulafton. Härligt. Det pirrar i magen inför imorgon, precis som när man var liten. Jag älskar vintern, jag älskar snön och jag älskar julen. Hoppas att snön ligger kvar tills imorgon, skulle vara så roligt.

Imorgon förmiddag bär det av till Pappa för att byta julklappar, sen till Vedbykyrka för att lyssna på finaste Eva som ska sjunga. Ska bli mysigt som tusan! Runt 15.00 skjutsar Emil hem mig till min älskade mamma där jag ska fira och Emil kör hem till sin mamma i Eket. Blir en lugn och skön julafton med mamma, morbror och lillasyster.

Nu ska vi snart bege oss till helvetet, Väla, för att inhandla det sista inför imorgon. Eller mest Emil, som ännu inte köpt en enda julklapp. Hi hi.

Hoppas ni får en underbar morgondag och jag önskar er en riktigt GOD JUL.

AFFISCH.


Nu är min affisch färdig. Vad tycks? Emil ska försöka skriva ut den på jobb idag så att jag snart kan marknadsföra mig själv lite här och var. Längst ner på affischen ska där vara kontakt formulär så att man kan riva av och få min bloggadress samt mailadress.

Reflexskärmarna är nu påväg hem till mig. Wiho!

REFLEXSKÄRM.

Idag ska jag beställa en reflexskärm från tvspelsweb.com. Det blir silver/vit 80 cm som kostar 229 kronor. Ska få den i julklapp av min kära mor, och hur perfekt är inte det när jag har fått mitt första jobb och kan då erbjuda ännu finare bilder med denna reflexskärm. Ni ska få se resultatet sen.


Bilden är tagen från tvspelsweb.com


Reflexskärm i  silver & vit.
Reflexskärmens diameter cirka: 80 cm.
Reflektorn går att vika ihop i form av en åtta så den bara tar upp en tredjedel av platsen.
Väska för smidig hantering ingår.

Reflexskärmarna är mycket användbar för att förstärka det befintliga ljuset, för att lätta upp skuggor eller jämna ut kontraster.
Färgernas egenskaper:
Silversidan reflekterar maximalt med ljus men kan ge en kall ton.
Silversidan används ofta i skuggsidan.
Vita sidan ger mjukare reflekterade ljus.
Vita sidan används ofta i direkt solljus.
Guldsidan ger ett varmare bronsfärgat reflekterat ljus.

I LOVE SNÖ, SOL AND BLÅ HIMMEL.

Underbar Lördag. Vaknar och tittar ut genom fönstret och ser blå strålande solsken, blå himmel och fortfarande massvis med snö. Synd att Jojo och Josefine inte kunde bli fotade idag för vädret hade varit perfekt och bilderna hade blivit så fina i detta solljus. Hoppas på fler liknande dagar, man blir ju så lycklig.

Nu är det dags för risgrynsgröt till frukost och sen fysträning innan isträning. Härligt! Imorgon bär det av till Vårgårda för att spela ännu en bortamatch, Vårgårda är de nya serieledarna så det blir en tuff match. Vi saknar fyra viktiga spelare, Marie, Elin, Emma och Maja. Men vi får göra det bästa av situationen heltenkelt. Känns tråkigt att åka så långt med ett så pass tunnt lag som vi har imorgon, men men.

Ikväll ska det grillas hemma hos Jesper & Eva, ska bli supergott.
Blir nog en sväng upp till Johanna också som har lite gille.

Trevlig helg!

PHOTOSHOP'ANDE.

Håller just nu på att redigera färdigt alla bilder på Elias som jag tog för någon månad sedan. Därefter ska de brännas ut på skiva och levereras till världens bästa Jennie & Peter, som tack för att jag fick lägga till bilderna på Elias i min portfolio. Tack!

Kan ge er läsare ett tips som underlättar redigeringen.
Fotografera i RAW format. Använder ni då photoshop som redigerinsprogram kan ni ändra allt, en mörk bild på kameran kan räddas genom en redigering. Ett litet tips!

Nu: helg.

VÄRLDENS SÖTASTE ELIAS.



Igår fick vi ett julkort av Elias. Han skriver himla fint för att bara vara två år, hi hi.

DRÖMMER.




Ja, nu sitter jag här igen och drömmer mig bort.
Ikea is the shiet.
Jag vill ha ett vardagsrum med vita väggar & en grå fondvägg, vita möbler, svart soffa och detaljer i grönt & lila.

NEGATIVA KOMMENTARER.



Idag fick jag besök av en tjej som undrade vad jag hade för utbildning eftersom att jag kallade mig fotograf. Jag försökte förklara min syn på det hela men denna tjej verkar tycka att hennes klankande på andra är givande. Och vet ni vad, då får hon gärna tycka det! Människor som henne struntar jag fullständigt i. Tragiskt!

Folk skrattar åt dig.
Ja, ni kan ju själva läsa.
HA HA.

VINTERLAND.




Jag älskar snön. Åh vad härligt! Nyss hemkommen efter en två timmars promenad i stan. Lyckorus! Nu ska jag göra lunch åt mig själv, fiskpinnar och kokt potatis. Eftermiddagen hade jag tänkt spendera med hög julmusik så att jag kan vika tvätt, diska och dammsuga.

RÖTT, VITT & SVART.

Det snöar fortfarande ute och jag älskar det. Snön verkar vilja stanna iallafall. Josefine har fortfarande inte hört av sig så jag sitter här och drömmer mig bort istället. Jag önskar att jag idag hade ett fast jobb och en stor lägenhet att fylla med nya möbler och annat tjafs. Har planerat alla rum in i minsta detalj inför den dagen det är dags för oss att flytta till något större. Emil har ingenting att säga till om, hi hi.

I den här stilen vill jag ha vårt kök.
Stilrent i rött, vitt & svart.

SNÖIGT UNDERBARA DAG.

När Emil va påväg ut genom dörren 07.30 imorse sa han "förrästen det är snö ute!", just i det ögonblicket, när jag tittade ut genom fönstret, var jag nog världens lyckligaste människa. Jag älskar snö. Tyvärr är väl det mesta slask vid det här laget men imorse var det fint.





Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 13.00 så att jag kan hämta tvätten som nu hänger i torkskåpet. I eftermiddag blir det förmodligen lite strosande på stan tillsammans med fina Josefine. Kanske blir det även en tripp till Onoff med daddy för att köpa julklapp till mig, en extern hårddisk. Jäyäj.

Kvällens måltid: Korvstroganoff med ris
Kvällens motion: Hockeyträning

DU ÄR HAN MED STORT H.



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala..

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

LUCIAMYS I STAN.











Har verkligen haft en jättemysig dag nere i stan. Emil, Niklas och Noel stod för ett eget litet luciatåg med ovanliga lucialåtar. Det var populärt på torget och dessa tre galningar skapade mycket skratt. Julen är underbar.

FÖRLUST.

Förlust med 4-2 mot Trollhättan! Retligt att vi alltid är det bättre laget ute på isen men att vi inte får in pucken i mål. Vann skottstatistiken alla tre perioder och i sista perioden sköt vi 39 skott mot Trollhättans 19. Vi står upp bra, gör en grym match och åker därifrån med huvudet högt. Vår bästa match hittils, heltklart. Vi kan ta dom för vi spela tre perioder i deras zon, med två femmor mot deras tre. Vi håller inte på med fulspel och fult snack som Trollhättan utan vi representerar klubben vars märke vi bär på våra tröjor. Sveriges finaste hockeyklubb, Rögle BK! Härlig dag tjejer! Vi är grymma.

Otroligt bra.
Jag går och lägger mig ikväll med huvudet högt, det kändes som en vinst för oss om man bortser från siffrorna. Dom va verkligen inte värda denna vinsten.

Nej, nog om orättvisor!
Nu är det läggdags för min del. Godnatt.

GAMEDAY.

Jaha, klockan närmar sig samlingstid, nervositeten börjar kringla sig fast vid det här laget. Matsäcken för dagen är nerpackad, pastasallad alá rostbiff, filmjölk, drickyoggi, två bananer, en klementin och massvis med vatten. Matchen startar inte förrän 15.50 så vi har gott om tid att tagga till. Fick precis en superrolig nyhet, Cornelia ska med. Shit vad glad jag blev, underbart. Vi mötte Trollhättan i vår första seriematch och vi va riktigt jämna trots förlusten, de är serieledare och vi vet att vi får en grymt tuff match framför oss. Men vi kan fixa detta, om alla bara ger sig fan på det.

Kom igen nu tjejer. Detta fixar vi!
Det går, om vi bara vill.

Rögle möter Timrå ikväll, hemma. Jag håller alla mina tummar, skulle vara skönt med en vinst nu i denna ruskiga nerförsbacke. Come on Rögle!

FREDAGKVÄLL GOES IDOLFINAL.

Snart ska jag och älskling iväg till ishallen för att titta på Emilias första konståkningsuppvisning i Lindab Arena. Därefter tar jag med mig Johanna och styr gula faran mot Stidsvig och kära mor, idolfinal på schemat 20.00.

SPÄNNANDE. Jag håller på Calle.
Han är bäst!

BRÖLLOPSBILD.



Älskar denna bilden, förutom den där armen i vänster sida som jag inte kan göra något åt. Men för övrigt är den bra. Det är meningen att allt annat utom Therese frisyr ska vara suddigt. Det är charmen med mitt objektiv.

EN LITEN POLITISK ÅSIKT.

Alla tjatar om hur pinsamt det är att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen och ta mig inte fel nu, för jag är ingen Sverigedemokrat. Men jag tycker att många av deras åsikter är väldigt bra. Blandannat att dom vill skapa ett gynnsamt klimat för småföretagen, minska brottsligheten och antalet missbrukare, framförallt att de vill skapa trygghet. För vilket parti har lyckats med detta de senaste åren? Sverigedemokraterna kopplas endast ihop med nazismen/rasismen (vad det nu är för skillnad), och det anser jag är fel, för så är det inte, de har väldigt mycket annat som också spelar in och som skulle vara bra för Sverige.

Alla psykologer säger att man inte kan hjälpa någonannan om man inte har hjälpt sig själv, vet man inte var man har sig själv kan man aldrig sätta sig in i en annan persons situation och försöka hjälpa. Jag tycker inte att man kan hjälpa och hjälpa människor från andra länder när man inte har hjälpen. För hur ser hjälpen ut, DET kallar jag pinsamt. Ett exempel bara: En 14 årig flicka från Rumänien kom till Sverige för cirka ett år sedan och sattes i en vanlig svensk klass. Bara sådär. Hon skulle anpassa sig till språket och "lära" sig utan att ens förstå vad läraren pratade om, hon kan inte kommunicera med sina klasskamrater och går därför alltid själv, hon fick inte ens en assistent till hjälp. Hur schysst är detta för en 14 årig tjej som just i den ålder försöker hitta sig själv och komma på vem hon är. Jo, Sverige förstör just nu många år av hennes utveckling. Bra Sverige! Såhär är det för många. Man slussas in i det svenska samhället och placeras med andra människor från olika delar av världen. Sverige ger dessa människor bidrag av något slag och sen får de klara sig själva.

Så säg mig, hur mycket hjälp får dessa människor igentligen?!
Andra länder måste också ta sitt ansvar. Men de länder som inte tar emot flyktingar är det inga skriverier om. Men för att Sverigedemokraterna går ut och säger att de vill minska invandringen tycker jag är bra, för ni vet själva hur det kommer se ut om några år om detta fortsätter.

Jag är återigen inte främlingsfientlig, men jag skulle först och främst hjälpa min egen familj och mina vänner om det skulle behövas, innan jag tog åt mig att hjälpa människor från andra länder. Så varför hjälper Sverige inte de människor som behöver hjälp i Sverige just idag, istället för att ta in fler människor som sätts i samhället och förväntas klara av det, i ett helt nytt land, med ett helt annat språk och med en helt annan religion.

Nej fan.
Att Sverigedemokraterna har lite att säga till om i riksdagen anser jag vara bra.

TORSDAG.

Torsdag. Emil jobbar, det är tråkigt fast bra, för annars skulle vi inte kunna bo där vi bor. Idag har jag spenderat i stort sett alla timmar åt att ta reda på hur det fungerar att driva ett eget företag, uppstart och uppföljning. Har läst bloggar från sveriges mest framgånsrika fotografer och jag känner att jag har kommit någon vart. Jag vill starta mitt eget företag, en dag. Men först vill jag skaffa mig en kundkrets och det är vad jag ska satsa på nu efter jul. Jag ska marknadsföra mig själv och jag ska göra det bra.

Jag har grunden lagd, framförallt har jag både kreativiteten och talangen för att gå långt. Självklart krävs det träning, och att jag hela tiden strävar efter att bli bättre. Men detta är något jag verkligen vill!

På min "införskaffa" lista står följande:
- reflexskärmar silvrig/guldig
- batterigrepp
- Objektiv: Nikon 70-200mm
Så småningom ska jag uppdatera kamerahuset också, men det krävs lite besparingar för detta.

Nog för mig, och mina tankar.
Om man skulle diska lite?

TÄNKVÄRT.

Läste precis en vettig grej på facebook.
"TA MIG INTE FÖR GIVET, FÖR EN DAG KANSKE JAG INTE FINNS DÄR"

LOKALTIDNINGEN.


Vi vann även vår bortamatch mot Borås i Söndags, 3-4.
Låg under med 2-0 inför tredje perioden men ryckte upp oss ordentligt och snurrade in 4 mål i sista. Det fjärde målet gjordes med 15 sekunder kvar av matchen.



Nu ser tabellen ut såhär, vi tog ett steg i rätt riktning.

TANTFRISYR & JULBAK.

Tack för all respons gällande bröllopsbilderna. Mitt första bröllop att träna på, jag har allt kvar att lära. Nu håller jag på med olika redigerar för att se vilken som blir bäst, jag tror på att ge bilderna lite värme, lite åt det oranga hållet. Vi får se hur det blir!

Uppe med tuppen, nu ska jag traska ner till syster för hon ska fixa mitt hår i skolan. Operation tantfrisyr. Eftermiddagen ska spenderas hos svärmor, vi ska baka en massa och ikväll blir det korvgrillning. Mys.

SÖNDRUMS KYRKA DEN 5/12.






Nikon D40 plus. 50 mm 1/8.

FORMATERA MERA.

Nu ska jag formatera om min dator så att jag har ett nytt och fräscht Photoshop CS4, därefter ska jag lägga ut bröllopsbilderna från helgens vackra bröllop.

NOEL 7 ÅR.

"Alltså Pappa, jag tycker att tjejerna är bättre än killarna."

Sagt av Noel 7 år på matchen vi spelade mot LN70 hemma.
Tack Noel, detta citat tänker jag aldrig glömma. Hi hi

HELGENS BRAVADER.

Har haft en av de underbaraste dagar någonsin denna helgen, fullspäckad med skratt och glädje. Tack alla ni som förgyllt min helg.

Okej, då börjar vi.
Fredagkväll. Packa, fixa skor och mysa tillsammans med världens bästa.

Lördagmorgon: Uppstigning 09.30 för att packa det sista innan vi styrde gula faran mot Halmstad centrum. Där strosade vi runder, växlade pengar och åt frukost på MacDonalds. När strosandet va färdigt begav vi oss mot första skylt det stod Tylösand på och vi hittade, vi kom fram, utan några större konstigheter. När vi va framme i den lilla byn Söndrum, där bröllopet för Louise och Per-Johan skulle äga rum, fick vi vårt hotellrum direkt och började att göra oss hemmastadda i ponnyboxen. Hotellet var ett gammalt topprenoverat stall och verkligen det mysigaste ever, sådär skulle jag vilja bo, när jag blir stor. När det var dags för bröllopsparet att fotograferas hängde jag med på ett hörn i försök att vara så icke ivägen som möjligt. Det gick ganska bra och jag fick många vackra bilder att dela med mig av. Och det ska jag göra, så fort jag får tid. Ni ska få se, jag är helt stolt över mig själv. 16.00 var det bröllopsdax och jag skrattade mig igenom hela kvällen, det var så jädrans roligt och alla var verkligen på G. Superkul och supervackert. Läggdax cirka 03.30.

Söndagmorgon: Vaknade 08.00 av att hotellvärden dukade fram frukost, frukosten serverades mellan 08.00 och 10.00. Vid 09.00 tog vi oss i kragarna, duschade och försökte få ner lite frukost. 11.00 kom mina lagkamrater och hämtade mig. Inte den piggaste, och inte heller den mest laddade.

Det var dax för destination Borås ishall. Vi låg under med 2-0 inför tredje och sista perioden och alla var verkligen frustrerade över att pucken inte nätades vid alla våra chanser, vi skapade och skapade, men det ville sig inte riktigt. Vi ägde matchen. Stundtals. Men i tredje perioden bestämde jag mig, nu skulle pucken in, och den satt snyggt efter min fetesnygga dragning. Nollan va spräckt. Elin gick kort därefter in och sprätte in vårt andra mål. Det stod 3-2 med cirka 5 minuter kvar av matchen, då hände något. Det sprättes in en reducering och vi var nöjda med 3-3. Men sen hände något, klockan stod på 14.15 och vi snurrade in ett mål till, som blev slutresultatet. Vi vände och vann från 2-0 till 3-4 på 15 minuter. Sen måste jag säga att min enmans show var i numerärt underläge, de ni! Stor eloge till oss idag, fasiken va härligt, det var vi värda. Nu blickar vi mot lördag då vi tvålar till Trollhättan.

Efter matchen blev det födelsedagstacos hemma hos min älskade far som fyller 49 år idag. Mycket gott och mycket trevligt. Min pappa är bland de bästa som finns. Nu ligger vi här i princip halvdöda och det är verkligen läggdax.

PÅVÄG TILL HALMSTAD.

Nu sticker vi. Håller tummarna för att Rögle tvålar till Hv71 idag.
YEAÄH. Hejdå.

CALLE IS THE SHIET.

Att Calle gick till final i Idol ikväll va en perfekt avslutning på denna Fredag. En händelserik Fredag må jag säga. Det bästa va heltklart Emils middag, flädersaftsmarinerad fläskfilé och pommes, så jädrans gott. Han kan verkligen allt den där kille, som just nu ligger och snörvlar under täcket, den där förkylningen för karlar är nästan en nära-döden upplevelse. Hi hi. En annan väldigt rolig grej var att Kitty ringde och vi snackade en stund, skitkul. Denna underbara varelse kommer hem den 18 December och då ska vi boka in en date, för det var aldelles för länge sedan. Hur kan jag deppa över min ekonomi när jag har ett sådant fantastiskt bra liv annars, med fantastiskt fina människor runt mig. Negativitet är strunt. Jag ska bättra mig. Genast.

Nu är det läggdags för vår del. Har kollat runder på en massa bröllopsbilder för att få med mig lite ideér till imorgon. Ska bli jätteskoj att få vara med under fotograferingen, jag ska göra mitt bästa för att få till de där unika bilderna så att jag stolt kan visa upp för er hur duktig jag faktiskt är. Det skrev min älskade pappa till mig i sms idag, blev förvånad att där inte stod "okidoki" i något av hans sms. Hi hi.

Nej allt för mig.
Imorgon åker vi till Halmstad 11.00 och är borta hela helgen.
Ska bli mysigt. Ses på Måndag igen nära & kära!

HE`S THE MAN BEHIND THE MASK.

Just nu: viker tvätt och spelar Alice Coopers "Man behind the mask" på högsta volym!

HUNDFOTOGRAFERING.




På bilderna: Kidd, Bixx och Higgins.

HELGEN.

Fredag. Har en del att fixa idag. Nu när jag bara går hemma så vill jag göra så mycket som möjligt i hemmet för att Emil ska slippa komma hem från en hel dag på jobbet och behöva ställa sig vid spisen, diska eller städa. Det får ju blir mitt sätt att bidra till att allt fungerar. Men det är så svårt att hitta orken, jag vet inte var den tagit vägen. Puts väck lixom. Skärpning Jonna Terese Olsson. Så idag ska det diskas och vikas tvätt innan Emil kommer hem 18.00. Sen ska vi försöka hitta ett par fin skor till mig, vi ska på bröllop imorgon.

Fick precis höra att jag får lov att fotografera brudparet vid sidan av deras fotograf, det hade varit jätteroligt. Dels får jag se hur man lägger upp en porträttfotografering för bröllopspar och dels får jag en massa träning. Vi får se om det hinns med imorgon. Hade varit superkul.

Blir en roadtripp för oss i helgen. Imorgon bär det av till Halmstad tidigt där vi hade tänkt gå en runda på stan och bara mysa tillsammans, det händer ju inte direkt ofta att vi har ensamtid. Bröllopet börjar 16.00 och det ska bli superkul, jag ska vara jättefin och vi har matchat oss rosa. Vi övernattar på hotell som ligger precis vid festlokalen för bröllopet, perfekt. Klockan 10.30 kommer mina lagkamrater och hämtar mig i Halmstad för att spela bortamatch mot Borås. Första bortamatchen på Söndag, ska bli grymt kul.

Så för min del blir det en roadtrip och många nya minnen.
Ni kommer att få se allt i bilder nästa vecka. See you later alligator!

HELL OF A GE GÄRNET RÖGLE.

Det är svårt att hålla livsgnistan på topp när allt man gör är att oroa sig för hur man ska ha råd att överleva denna månaden. Jag blir så trött, kan det inte bara lösa sig snart. Det känns som att jag sökt tusentals jobb. Just nu hade jag önskat mig en stor kundkrets inom mitt fotointresse så att jag kunde starta ett eget företag, det hade varit så jäkla härligt. Sen hade vi kunnat skaffa oss en större lägenhet så att jag kunde gjort om det tredje rummet till en fotostudio. Åh! Jag drömmer. Det är tillåtet.

Rögle spelade bra idag. Tyvärr får en domare även förstöra denna matchen, men så är det tydligen i dagens högsta serie. Hinner inte en domare med i spelet, då är han uppenbarligen inte tillräckligt bra på det han är utbildad till, så ruskigt dåligt domartönt. Men en pinne gav tålamodet med sig. Stundtals såg det ut som ett "hell-of-a-ge-gärnet-rögle" med bra fart och riktigt bra passningsspel, de stängde mittzon och Frölunda hade inte en chans. Stundtals. Den tiden de inte såg så bra ut pratar vi inte om.

Har spenderat kvällen hemma hos familjen Thulin. Lika mysigt som vanligt.
Världens finaste familj.
Imorgon är det helg. En fullspäckad helg, med bröllop ochh bortamatch mot Borås.

RÖGLES DAMER GOES TV STJÄRNOR.



Tv-inspelning med SVT.

FREJA.


Jag älskar denna bilden. Den togs sommaren 2008 med min kompaktkamera hemma hos Emils mamma.

LADDAR BATTERIERNA.

Hade igentligen fullspäckat schema inför denna Torsdag, men jag valde att stressa ner och strunta i det heltenkelt. Inte sådär överdrivet viktigt. Idag ska jag göra mig en god middag och baka något slags bakverk hade jag tänkt, kladdkaka hade varit det ultimata. Idag ska jag bara njuta av livet, försöka bortse från allt tråkigt och ta nya tag. Jag klarar mig, vi klarar oss tillsammans. Emil & jag, för han står vid min sida varje dag, och det är jag otroligt tacksam över.

Det som inte dödar, det härdar.
Jag kommer lära mig något bra utav detta, för allt har något gott med sig.
Nu ska jag gå och sätta upp ett plakat om fotografering, posta en arbetsansökan och handla något att äta.

BRAGDGULDET.

Jag förstår inte. Jag förstår verkligen inte hur man kan dela ut Bragdguldet till en gles idrottare när vi har en av världens bästa fotbollsspelare i världens bästa fotbollslag. Hur fan kan man dela ut priset till Helena Jonsson när vi har någon som Zlatan. Priser ger man inte ut för att det ska vara jämställt eller rättvist, priser ger man ut till den eller de som är bäst. Och tyvärr har Helena Jonsson ingenting att komma med.

Zlatan ska ha och kommer att plocka resten av alla idrottspris en lång tid framöver. Och så ska det vara, för ingenannan kan jämföra sig med honom och vad han gör för sin sport. Bragdguldet är för mig och många andra inte längre något speciellt.

DET LÖSER SIG.

Dåliga nyheter, men jag tänker inte låta det knäcka mig. Det ska inte få förstöra, jag klarar mig. Blöä! Strålande solsken utomhus och det gör mig så glad. Ska ut och gå en sväng om en stund, låna lite böcker och så, kameran följer med mig ut. Men första ska jag äta min lunch, bestående av vindruvor, tea och yoggi.

SYSTERTOK.

TRE LJUS FÖR CANCERN.

Glöm inte att tända tre ljus för cancern ikväll 20.00.
Jag ska tänka tillbaka och minnas med ett leende på läpparna.
Mormor, älskade mormor.

SUPERHJÄLTEJUL.

Idol Calles "Walking In Memphis" ekar ur högtalarna på högsta volym, den är så jävla bra, på ren svenska. Jag håller på att rensa vår gå-in-garderob och har hittat en del roliga grejer, blandannat Emils vante som han tjurat över hur länge som helst. När han kommer hem blir han glad, och det är kul att kunna göra någon annan glad. Igår gick mina aktioner ut och jag tjänade en hacka, härligt att kunna tjäna pengar på sådant som inte används. Tradera är en bra uppfinning. Snart ska jag ta itu med disken, då blir Emil ännu gladare när han kommer hem.

Idag var det tillåtet att öppna första luckan på julkalendern, Rögle kalendern och chokladkalendern. Gissa vilken jag tyckte mest om? För övrigt gick jag upp 17.15 imorse för att se första avsnittet av Superhjältejul, adventskalendern hör till julen, även om man är 22 år. Hi hi.
RSS 2.0