JULMARKNAD.









EN DAG PÅ ULLARED.


Bilderna är tagna med mobilkamera.

Mor min hämtade mig i Ängelholm 11.30 sen begav vi oss mot Ullared. Väl framme hitta vi ingen parkeringsplats så vi fick gå en bit, och när vi kommer fram ser vi kön. Shit my god. Men den tog bara cirka 40 minuter att komma in så det var inte så farligt. Kön var det minsta problemet. Inne på Gekås var det kaos, med stora bokstäver. Vagnar överallt och giriga kärringar som man bara vill slå på käften för hur dom beter sig. Det slutade med att vi fick vakta vagnen i omgångar och titta lite i taget och det gick bättre. Ha ha. Det blev ett par timmar inne på Gekås och ut fick jag med mig ganska många fynd. Det blev käk på Burger King och igår var den maten lika med himmelriket. King Wings är nog något av det godaste som finns, jag längtar tills Burgan kommer till Ängelholm. Då ska jag äta King Wings varje Söndag.

Med mig hem fick jag:
En lappmössa för 59 kronor
Två par leggins för 29 kronor stycket
Ett tvådelat underställ för 79 kronor
Två t-shirtar för 99 kronor stycket
En stor fin julstjärna för 24 kronor

Eftersom Emil jobbade hela natten sov jag hos Mamma. Det blev film med popcorn och godis med mor och kära syster plus. Filippa. Sen sov jag gott hela natten till klockan ringde 09.00 imorse och Emil kom för att hämta mig. Hem från Mamma fick jag också med mig en del fynd. Ett våffeljärn, tre oanvända Gina linnen som satt som en smäck på mig. En underbar dag tillsammans med världens bästa Mamma och världens mest förvirrade tonårs syster och Filippa. Tack tjejer.

ULLARED, HERE I COME.

En riktigt kämpig träning igårkväll, Robin kör verkligen slut på oss och det är bra för kondisen även om man just i den stunden han blåser i pipan bara vill lägga sig ner som en 5 åring, skrika, slå och inte vilja mer. Ha ha! Nästa helg vankas det bortamatch mot Hisingen. Härligt. Nu har Emil lämnat mig för ett dygn, men jag överlever nog förhoppningsvis. Snart kommer mamma och hämtar mig för en heldag på Ullared. OHYES!

Solen strålar idag och det är sådära mysigt höstväder.
Me like!

APELSINMARINERAD KYCKLINGFILÉ.

Maten står på spisen. Idag blir det apelsinmarinerad kycklingfile med pressad potatis, brysselkål och rödvinsås. jag längtar tills det är färdigt. Mums! Idag tänkte jag anmäla mig till en psykologikurs som jag velat läsa men den hade inga fler startdatum innan jul så den får jag ta vid ett senare tillfälle. Istället blev det en svenska kurs i skrivande som jag också velat läsa men som jag tänk läsa vid ett senare tillfälle, så får det bli. Den 16 November börjar kursen och det ska bli kul att ha något att göra om dagarna. Att lära mig nya saker och utvecklas. Undra när jag får reda på om jag kommer in till kurserna jag sökt till vårterminen i Malmö och Halmstad. Håll tummarna för mig.

Emil, som idag haft fotbollsturnering med sin fritidsgård slutade tidigare och hämta upp mig och Johanna för en runda till Jysk, Ö&B, Leksaksmagasinet och Arken Zoo. Imorgon har Emil och hans kompanjon Emil som är född 1980 och har en sambo som heter Jonna Halloween övernattning på sitt jobb, då ska han vara borta en hel natt i vit Zorro dräkt som han håller på att fixa med nu. Han ser ut som en riktig hjälte, min kille.

Jag glömde att vi va på Intersport också, och där köpte jag ett par nya hockeybenskydd i rätt storlek. Jag har storlek 13, i 3 år har jag kört med storlek 15. Ha ha. Konstigt att jag ser lika bred ut som lång. Nu ska vi snart äta, sen blir det spelarmöte och träning resten av kvällen.

Va tycker ni om höstrusket? Jag älskar det.
Nu vill jag ha snö och julkalendern på tv.

SNYGGA BRUDAR.


Bild: Sportfoto
Jag & syster

WEDNESDAY

Igår somna jag till en kille som lekte simhopp med en av våra kuddar, kudden var tvungen att landa på ett speciellt sätt annars blev det inga bra poäng. Han är fin, den där Emil. Man har aldrig tråkigt tillsammans med honom. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, jag skulle nog aldrig mer le om jag blev av med honom.

Min onsdag kommer se ut så här:
Vägledning och anmälning till psykologikursen på biblioteket
Hjälpa Johanna med nya brillor
Fika
Träna hockey 19.30 - 21.45

I LOVE IT.



Bild: Jag
Elins 18års tårta & Tinas 45års tårta.

Höstmys i en nystädad lägenhet.

Sitter just nu nerbäddad i soffan med raggsockor och en kopp vaniljte. Disken är skinande ren, det luktar fräsch av rengöringsmedel och vanil ljusen tindrar så härligt i fönstret. Roast på Berns är just nu på tv och jag skrattar åt David Bartra (eller va fasen han heter) så jag får ont i magen. De andra avsnitten som gått tycker jag mest har varit elaka och ruskigt snuskiga, men idag är det riktigt roligt. Elakt roligt.
Funderar över om jag redan nu ska lägga ut adressen till min nya blogg, http://jonnatereseolsson.blogg.se ? Jag tror att jag gör det trots att allt finslip på layouten ej är färdigt ännu. Valde att göra en ny blogg eftersom det är tänkt att jag ska använda denna som en liten hemsida med priser för fotograferingar och liknande i framtiden, och då är det kanske inte så lämpligt med ett namn som "tolvpack". Men jag lägger ut den redan nu. Struntsamma.

Denna veckan har skolorna lov och det innebär att Emil jobbar till 23.00 idag. Men det gör ingenting för jag fick en hel förmiddag tillsammans med honom. Vi åkte till ishallen och käka lunch tillsammans med Åsa och Albin, titta lite på Rögles träning sen vidare för en tripp på stan.

Imorgon ska jag få reda på lite mer om en särskilld nyhet som jag inte vill berätta om ännu, och på Onsdag blir det möte 07.00. Ska bli spännande. Nu börjar en ny resa, en resa påväg in i mitt framtida yrke. Jag har bestämt mig, och jag är nöjd med mitt val. Jag känner att det är precis det jag vill göra.

Godkväll.

SPRING.

FÖLJ MIN BLOGG.

Följ min blogg med bloglovin

JONNA THERESE OLSSON

En sporttokig kreativ social omtänksam envis glad sprallig tjej på 22 år som älskar livet och allt därtill. Inredning, matlagning, och fotografering är stora intressen men det största ämnet är ishockey. Tränar för Rögles damlag och början på vår serieresa har precis börjat, division 3 Västragötaland. Favorit laget är Rögle såklart och säsongen 2009/2010 kommer dom ta hockeysverige med storm.

Min gymnasietid tillbringade jag på Klippans Gymnasieskola där jag gick Barn och Fritidsprogrammet samt Fotbollsgymnasiet. Nu i efterhand känner jag att mitt val var helt fel och jag skulle hellre ha velat gå Estetisk med inriktning Foto. Just nu är jag arbetslös och har tänkt läsa fristående kurser. Nu fram till jul hade jag tänkt börja med en psykologi kurs.

Familj & vänner är viktigt för mig och jag har en stor umgängeskrets. Jag är skilsmässobarn sedan tidig ålder och fick två vuxna till i min vardag att se upp till, och det är ju mycket tacksam över såhär i "vuxen" ålder. Jag bor i den vackra staden Ängelholm och är sambo med världens snyggaste kille som jag tänker dela resten av mitt liv med, vare sig han vill eller ej. Emil, min sambo, är för övrigt min största idol och han har jag att tacka för mycket. När jag vann Emils hjärta, fick jag även hans vackra familj på köpet. Tack Emil. En annan väldigt viktig person för mig är min mormor, som tyvärr bor i himlen sedan 4 år tillbaka tillsammans med morfar och farfar. Där har hon det bra och rockar loss för fullt. Hon finns vid min sida varjedag och är min stora inspirationskälla.

När jag blir stor vill jag bli miljonär. Men om den drömmen inte skulle gå i uppfyllelse vill jag bli Hälsocoach och driva mitt eget företag som kostrådgivare och ha fotografering vid sidan av.

Frågor?
Kontakta mig på [email protected]


SVÄVA I DET FRIA DÄRUTE, MEN GLÖM INTE ATT HA MINST EN TASS PÅ JORDEN!
RSS 2.0