Kenny ALL STAR!

Jag var där och det var helt magiskt! Kenny Jönsson är kung, iallafall har han gjort mer nytta i Ängelholm än vad Kungen gör på Drottningholm. Killen är en superstjärna och nu hänger hans tröja så vackert i Lindab Arena. Kenny Jönnson i våra hjärta för alltid. Något av det absolut häftigaste jag någonsin varit med om. Jag ryser fortfarande när jag tänker på denna dag, Kennydagen!

Prins Leo Liam!

Uppdatering!

Bloggen har varit nästintill stendöd nu i någon månad. Dålig stil, jag vet. Men just nu har vi fullt upp med en kommande flytt och jobb så det blir inte så värst mycket tid över för något annat. Snart börjar en ny epok i mitt och Emils förhållande. Vi ska testa våra vingar i en trea på 72 kvadratmeter, där vi förmodligen kommer gå vilse. Vi har ett bra förhållande och jag tror bara att det kommer bli bättre med större yta och lite egen tid. Det ska iallfall bli riktigt härligt och jag längtar. Det var meningen att vi skulle fått nycklarna den 1:e September men nu får vi dom 30:e istället. Dock kommer lägenheten vara under makeover i 14 dagar men det gör inte så mycket, den 15 September är den klar och då kommer alla våra nya möbler pryda denna lägenhet. Kan inte beskriva känslan av hur skönt det ska bli. Ni som bott på 24 kvadrat i 2 år vet vad jag pratar om, ni andra kan bara föreställa er.

Jag har börjat träna på Träningsakademin. Eftersom att jag har de jobbtider jag har med några springpass i veckan så kan jag oftast inte vara med på hockeyfysen, därför tränar jag på gymmet själv de dagar när jag har några timmar att fördriva innan jag ska börja jobba igen. Har fått ett träningsschema att följa och om ett år lär jag vara färdig med min målsättning. http://www.traningsakademin.se/


För övrigt ska jag sluta lägga ner någon tid eller enerig på människor som inte bryr sig om mig.
Ser fram emot Hösten 2010, den är hjärtligt välkommen!

Judith Wilma Havanna.



I Söndags fotograferade jag mitt första dop och här ovan ser ni lite av resultatet. Jag blev ganska nöjd och jag hoppas verkligen att Havannas föräldrar blir det. Alltid lite nervöst när man ska lämna över bilderna. Kyrkan hade ganska bra ljus att fotografera i, men man får använda sig av mycket ISO som gör att bilderna kan bli lite gryniga. Vissa bilder anser jag vara för gryniga, och då konverterar jag dom svartvita och får då fram en helt underbar bild. Hoppas att ni gillar vad ni ser! Min favorit är såklart bilden på Havanna, hennes ljusa hy till den rosa underbara färgen är så vackert tycker jag. Vad tycker ni?
RSS 2.0