En dag med Leo!

Fina Leo!



Idag har jag fotograferat världens finaste lilla Leo! Ett åtta månaders litet charmtroll med ett fantastiskt leende. En sådan härlig liten krabat som kommer växa upp omringad av tusentals söta tjejer som vill åt hans klarblå ögon. Härliga barn.

Elias kick ass!

Sommaren är underbar!

Just nu sitter vi ute i Hemmeslöv i svärfar's sommarstuga. Barnen (och i den kategorin räknas Emil samt svärfar in) spelar fotboll och vi andra mest bara njuter av solen och denna underbara sommarvärme som inte riktigt är här idag. Men vad gör det att det blåser lite? Absolut ingenting, sålänge det är fint imorgon så att man kan bättra på brännan lite till. Eftersom att jag aldrig skulle få för mig att åka någonstans utan min kamera så kommer det att komma bilder så fort jag hinner hem och lägga in dom på datorn.

Denna underbara Tisdag började helt perfekt med uppstigning 07.15 för att vara på personalmöte 08.00 där det bjöds på frukostbuffé. Vid 10 tiden begav jag mig till Stidsvig för att få se John och Johannas lilla underverk Stella, och jag säger bara, vilket hell of a underverk. Jag tror aldrig att jag sett en så perfekt och välskapt bebis förut, förutom hennes bästa kompis Havanna och hennes storebrorsa såklart. Stella, så fin och så passande namn. Kommer bli en tuffing, en otroligt söt tuffing. Stella fick lite presenter av oss, en rosa klänning med söta trosor till och en stentuff Rolling Stones t-shirt som min kära sambo valde ut. Underbart att deras lilla tös är ute, det känns helt overkligt och så jäkla roligt för dom. All cred åt John och Johanna för att de tränat så mycket! :)

Hur bra får allt bli igentligen? Jag är så jädrans lycklig så att jag snart spricker. Och snart flyttar vi, eller om två månader. Ni anar inte hur skönt det ska bli! Nej nu ska jag sola lite till. Ikväll blir det grill, mys med familjen och övernattning i Hemmeslöv.

Everything is GREAT and I love it.

Elin, 1 år.

RSS 2.0