Fin dag i solen.


Nu är minsann våren här. I förmiddags gick jag ner på stan för att fika med syster och Johanna. Jag tog vinterjackan. Det var dumt gjort. I 18 grader spatserade vi runder, träffade roligt folk och tittade i affärer. Så underbart. Det är nu vid den här tiden som det är underbart att bo i denna vackra stad.

Jag anser att Mormor Olgas fik är stans mysigaste, där trivs jag bäst. Och det slank ner en smögenmacka och ett glas saft. Det var tänkt en kaka på detta men ingen av oss orkade. Gott gott.

Bildredigering.





Såhär färgglada bilder är vad jag photoshopar med just nu. Åh, man blir så glad.
Jag är älskar färg.

Jag och Elias fotograferar :)






Håller på med bilderna sedan gårdagens barnfotografering! :)
Sålänge får ni se denna charmiga 2-åring som snart ska bli storebror.

Favoritbild.


Jag har glömt att visa er min nya favoritbild som jag hittade i mina hundratals bildmappar på datorn. Jag tycker att denna bilden är jättevacker, så härlig med alla färger.

Tisdagsuppdatering.


Imorgon kommer familjebilderna nedan att levereras till ägarna och jag hoppas att dom blir nöjda! Det blev 82 bilder av Söndagens fotografering och det är så kul så att jag bara vill fotografera hela tiden. Imorgon väntar en barnfotografering i Örkelljunga, ska bli superkul. Och till helgen två barnfotograferingar till, en under Lördagen och en under Söndagen. Superkul! Det kommer bli tre helt olika fotograferingar med tre olika syfte. Om det är så att föräldrarna åt barnen tillåter att jag publicerar på blogg och hemsida så får ni se lite smakprov under nästa vecka.


Igår hittade jag en fiffig grej på photoshop som förstärker färger i bilderna.
Så imorgoneftermiddag blir det exprimentkväll i photoshop! :)


Imorgon, Onsdag. Ska det också hinnas med ett besök hos familjen Olsson/Eliasson och Karlsson/Bergman. Ska planeras lite med de blivande föräldrarna om hur de vill ha sina gravidmagar förevigade. Ska bli kul.


Nä nu ska jag vika tvätt och börja på middagen.
Jonnas köttbullar med kokt potatis och morötter.

Galenskap.


Lite uppdatering.


Tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite, har mest varit bilder den senaste tiden och ni måste ju få veta vad som försigår. Jag har haft ganska många fotograferingar nu under några helger i rad, och det är så kul. Nu återstår en fotografering på Onsdag, och sen två till de kommande helgerna. Jag har verkligen hittat det jag brinner för och det är så roligt och få övning i både fotograferingen och efterbehandling. Det är mycket jobb med redigering men bilderna blir bara finare och finare. Just nu sitter jag med familjebilder som är så fina så att jag bara vill lägga ut alla på en gång, men ni får snällt vänta i cirka en vecka på dessa.


När jag blir stor, ska jag heltklart bli fotograf.


I Torsdags förra veckan va jag på arbetsintervju för Burger King som ska öppna under Maj månad. Det kändes bra och jag hoppas verkligen att jag får det. Jag måste få ett jobb nu, annars blir jag knäpp i skallen. Burger King hade varit det ultimata då jag redan har 3 års erfarenhet och älskar serviceyrket. Håll era tummar hårt!


Serien är slut för Rögles damer och vi slutade på en 5:e plats som är fullt godkänt men ganska irriterande då vi likabra skulle kunna sluta på 2:a plats. Men det är bara att ta nya tag. Min säsong är fullt godkänd med 15 mål på 12 matcher, vår femma har gjort mer än hälften av alla målen och det är också ganska så godkänt. För din skyldighet som forward i ishockey är att göra mål, det är lixom det spelet går utpå. Gör du inga mål som forward så börjar det kanske bli dags att tänka över vad man gör för fel. (Bara en parentes). Så i år är poängpriset mitt, förra året slog Cornelia mig med ett mål men i år är det mitt, äntligen! Härligt.


Jag har har lite nya favoritlåtar.
Jag börjar med Hero of war med Rise Against
Fridas Sommarvisa med Frida
Ikaros med Björn Afzelius
Fireflies med Owl City


I veckan kommer det mer bilder.

Jag längtar efter sommaren.


Vackra Cornelia.



Våren är här!


VÅRERBJUDANDE.
I April tänker jag köra ett Vårerbjudande över hela månaden.
Valfri fotografering under 60 minuter (dock ej dop eller bröllop) för 300:-
+ 20 digitala bilder efterbehandlade i photoshop utbrända på skiva.

Är tillgänglig för jobb både vardagar och helger.

Kontakta mig för bokning!
[email protected]

se även hemsidan, http://jfoto.dinstudio.se



Porträttfotografering.


Tänkte bjuda på ett smakprov från Söndagens porträttfotografering.


Photoshopande.


Fotografi är lika med lycka.


Fick hem mina förstoringar igår. Hur kan några fotografi göra en människa så lycklig? Förstår inte detta. Iallafall så prydde jag vår tråkiga magnettavla med dessa underbara bilder, det blev ganska så bra faktiskt.

Kärlek på Råbocka strand.


 

Vad tycks? Detta par är verkligen fina tillsammans. Det sprudla kärlek kring dom, och då är det inte speciellt svårt att få känslan i bilderna. Jag är supernöjd och det hoppas jag att Poffe och Bea är också. Vi hade sån otur. Hela helgen har varit superfin, sol och aldelles blå himmel. Men inte i Söndags, såklart. Och att det fina vädret kom tillbaka i Måndags gjorde mig ännu mer besviken. Så typiskt. Men vi fick göra det bästa av situationen. Och med all denna kärlek dessa två turturduvor känner för varandra så behövdes det verkligen inte mer värme i bilderna.

Kärleksfotografering.


Håller just nu på att redigera bilder sedan fotograferingen igår. Två utmärkta modeller som sprudlade av kärlekslycka. Då är det underbart att få skapa minnen åt två så härliga människor. På Onsdag får ni se.

Tiderna ute, först till kvarn.


Då lägger jag ut lite tider att slåss om under Mars.
En timmes fotografering + alla bilder, efterbehandlade i photoshop.
FÖRST TILL KVARN!


Lördagen den 13 Mars, klockan: 09.30 - 10.30.

Söndagen den 14 Mars, klockan 10.00 - 11.00 och 12.00 - 13.00.

Lördagen den 20 Mars, klockan 10.00 - 11.00.

Söndagen den 21 Mars, klockan 10.00 - 11.00 och 12.00 - 13.00.

Lördagen den 27 Mars, klockan 10.00 - 11.00.

Söndagen den 28 Mars, klockan 10.00 - 11.00 och 12.00 - 13.00.

Med reservation för ändringar.

Kontakta mig via min mejl för bokningar.
[email protected]

Mer info.


Det verkade poppis med min prissänkning under April månad. Men det kanske blir så att jag får använda mig av de kommande helgerna i Mars istället, eftersom att det kanske är så att jag snart har ett jobb. Och om jag får det, börjar jag isåfall i mitten av April. Ifall ifall lixom. Så att jag inte bokar upp mig på helger som jag kanske kommer jobba på.

Erbjudandet kommer gälla för en timmes fotografering, i hemmiljö eller vid valfri plats precis som vanligt. Det bestämmer man själv, om man har någon idé, har man inte det så hjälper jag gärna till.

Detta kommer att kosta 300 kronor och då ingår alla bilder som tas under fotograferingen. Brukar ligga på cirka 10 till 20 stycken bilder för en person. För en hel familj kan det bli upp emot 300 stycken! :)

Imorgon kommer tiderna att läggas ut, och tre tider per dag. Så att man har att välja mellan!
Skulle man inte kunna någon av tiderna, löser vi det på något sätt.

Med reservation för ändringar.
Spöregnar det, är det varken bra ljus inomhus eller utomhus så då får vi ändra tid. Såklart!

Såhär har jag tänkt.
Några fler frågor?



Mer av Dion och Dahlija.


 

Fler vackra bilder från familjefotograferingen i Lördags.

En fråga? Tacksam för svar.


Tänkte ställa en fråga här via bloggen, med tanke på att jag har cirka 40 läsare om dagen så borde jag ju kunna få svar. Jag tänkte som såhär, att under April månad lägga ut 6 stycken tider för fotografering, en timmes fotograferingar för 300 kronor + alla bilder efterbehandlade i photoshop på skiva. Hade någon varit intresserad av detta tro?


Familjen Djurberg.


 

Lite av alla de fina bilder jag knäppte under lördagens familjefotografering i Åstorp. Jag har verkligen hittat det jag vill göra, min passion i livet är heltklart fotografering.

RSS 2.0