Krabat.



Här är vär lilla krabat. Frisk och kry liten påg.. Längtar efter att få lära känna honom..

Vecka 18.

Hinner inte riktigt med. De första veckorna bara längtade jag efter att få läsa nästa händelser i magen en vecka senare, nu är det så mycket i huvudet så jag hinner inte med i veckorna. Nu har siktet varit inställt på Ultraljud i tre veckor sedan vi fick tiden, det går sakta och man bara längtar. Ganska nervöst, det blir ju första bekräftelsen på att där är ett liv inuti mig, hitills har vi ju bara fått känna på gravidsymptomerna vilket inte har varit sådär jättetrevligt.

Här kan man se en video, vad som händer mellan vecka 15 och 20.
http://se.babycenter.com/video/pregnancy/weeks-15-to-20-pregnancy/

Coola skateskor!

Kolla in dessa coola skateskor.
6-pack för 249:-
Dessa ska beställas hem så fort lönen kommer. Hi hi.


Vi har också köpt vår barnvagn. En Brio Happy.

Wow, vilken resa vi går igenom!

Det gick inte så värst bra med min lista, så jag ger upp heltenkelt. Hi hi.. Gårdagen va full av huvudvärk, klökningar och jag va i stort behov av energi. Sov till 10.30, låg på soffan hela dagen förutom de fem minuterna jag va ute på balkongen för att ta en nypa luft. Ja, jag får helt enkelt gilla läget. Som min coach sa idag, "det är ditt eget fel, i detta läget kan du inte skylla på domarn!" haha :) Det går kanske inte över, och såhär får det vara i ett antal månader till, bra och dåliga dagar.

Idag däremot är en bra dag full av energi. Har organiserat stökrummet så att det ser ut som ett rum, fick gardiner, några hyllor, lite ljus och fint lingonris i fönsterkarmen. Dessutom står där en fin barnvagn som får en att släppa de flesta rädslor och längta lite. Helt sjukt att där ska ligga en liten skapelse i denna vagn, vår skapelse, som har våra drag och som med tiden utvecklas till en egen liten individ. Som lär sig klappa, skratta och säga Mamma och Pappa. Sådär ja, nu börja jag snyfta igen! :) Häftigt är det. Helt magiskt! Varje gång jag träffar två av mina favorit tjejer, Stella och Havanna, så tänker jag alltid hur häftigt det är att dessa två små tjejer har legat i magen på mina andra två favorit tjejer. Att följa deras graviditet vecka för vecka va enormt häftigt, att se en liten fot sparka och att sen vara med från scratch då dessa två sötisar kom till världen va verkligen supercoolt. Nu är det min tur, jag ska gå igenom samma resa och när jag kommer över mål linjen har vi vår egen lilla krabat. Jag fattar inte. Jag förstår ingenting! :)

Jag drömmer helkonstigt och jag är inte så värst rädd längre. Nu är jag taggad. Taggad på att få följa min egen resa genom den mest spännande tiden i våra liv.

Dag 01 - Presentera mig själv.

en 14 dagar förtidigt född Jonna Therese Olsson som aldrig har varit något fan av flätor eller klänningar. Tidigt stretade jag emot rosa spetskläder och allt min mamma ville va att klä mig som den söta lilla flicka jag var. Men ikke. Det är först nu, 23 år senare som jag kan tänka mig att använda kjol, klänning och fina hårgrejer. Tyvärr ser min mamma detta väldigt sällan så jag försöker föreviga dessa få tillfällen på bild.

Som person är jag extremt tålmodig, vilket kan göra mig knäpp många gånger. Jag är rättvis och vill gärna bli behandlad på de sätt jag behandlar andra. Jag gör misstag hela tiden som jag växer med, ifrån och lär mig utav. Jag är inte perfekt och ibland kan jag bli arg, låta bli att tänka till innan mina handlingar, för att sedan skämmas lite, be om ursäkt och ta till mig. Jag är snäll och oftast glad.

Jag bor tillsammans med världens snyggaste kille som behandlar mig som en prinsessa. Det går inte en dag utan att jag tittar på honom och blir helt pirrig i magen av kärlek efter snart 3 underbara år tillsammans som en. Han får mig att må bra varje dag och älskar mig trots alla mina fel och brister.

Jag älskar hockey mest av alla sporter jag sysslat med. Zlatan och alla våra landslag är också ganska roliga att se på. Jag har alltid sysslat med all sorts sport och att utmana killarna har inte varit någon rädsla.

Jag lever ett toppenliv och ett nytt kapitel i våra liv är påbörjat då en liten plutt ploppar ut i Juli.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Lista

Tänkte också försöka mig på den dära listan som verkar vara så poppis, vet inte riktigt hur det kommer gå men jag gör ett försök och ska försöka komma ihåg att uppdatera varje dag!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Och idag börjar jag med dag 01.
RSS 2.0