Dumma grannar och en sommarfavorit.

Jag öppnade ögonen och det första jag såg va solsken, helt underbart. Detta skulle vli en bra dag. Jag ändrade mig ganska omedelbart när jag kom ner i tvättstugan och såg att tvättnyckeln inte hängde där den skulle, nej då har någon förbannad idiot snott vår tid. Inte ens tvättider 07.00 på morgonen får man ha ifred, de ända tvättiderna där finns. Det förstörde min dag, ganska kvickt och dom fick sig en fet OTREVLIG lapp i present. Suck.

Jag saknar våren och sommaren så därför tänker jag bjuda er på en sommarinspireradande favorit.



Håller tummarna för att UL tiden kommer denna veckan!

Våren, kom till oss!

Klockan är 10.46 och jag sitter här och försöker kämpa i mig två knäckemackor med ägg, det går inte så bra. Jag vill ha något kallt, syrligt som man slipper tugga så mycket, men, man kan ju inte leva på flytande föda kanske? Vädret är inte toppen, men det har iallafall inte snöat över natten och marken är fortfarande bar, vilket jag tackar för. Vill bara ha hit våren nu, slippa tjock jacka och kunna plantera fina blommor på balkongen. Tittade på sommarbilder igår från blandannat Fröidhafestivalen där jag hittade en grymt fin bild som jag snart ska dela med mig av, den kommer eventuellt att bli en stor fin tavla hemma hos oss inom det snaraste.

Har inte gått upp ett kilo utav graviditeten ännu vilket är skönt, och vilket betyder att jag sköter min kost ännu bättre än tidigare. Lite mat, väldigt ofta är tricket. Så igentligen har jag nog gått upp en 3 kilo, fast att jag gått ner dom först. Hi hi.
Nu väntar vi spänt på vår Ultraljudstid som borde komma denna veckan, åh så spännande! Inatt drömde jag att vi va på ultraljud och man kunde se hela ultraljudet i 4D så att man såg konturer och alla ansiktsdragen, i drömmen var det en påg, så vi får väl se vad som kommer ut till oss i Juli.

Sommarens semester är spikad.
Den 1-7 Juli är vi på Gotland med Pappa, Tina och Elin. Längtar supermycket!
Grilla, sola, bada och se ut som en valross, me like.
Den 22-24 Juli spenderar vi en helg i Tylösand med svärmor och Thomas, alla barn och barnbarn. Ska bli mysigt! Sen den 26:e är en bebis beräknad och då blir det ingen mer semester för vår del :)


Första grejerna.



Vårt krabat har fått sina första grejer..
Första nallen, första mössan, första strumporna, första bodyn och en haklapp.
Han eller hon har också fått en egen låda i hushållet där vi kan lägga alla bebisgrejerna.. Myspys!

Magiskt.

Hey! I´m back. Har varit ganska upptagen på sista tiden och återigen blir bloggen lidande. Men denna gången har jag en förklaring och jag har ju inte kunnat dela med mig av mina tankar på bloggen och då valde jag att inte skriva alls.

I November fick vi en stor chock då det visade sig att vi va gravida. Beskedet var omtumlande och helt overkligt och efter några dagar började chocken lägga sig och vi kunde börja ventilera oss. Det fanns bara ett alternativ till slut och nu står vi här i slutet på vecka 13, GLADA och livrädda.

Att berätta för familjen var det största jag varit med om hitills, blivande mormor bara skrek rakt ut av glädje, morfar & tina åkte direkt till Polarn & Pyret och skaffade medlemskort och två veckor senare fick vi en hel kasse med grejor, de första grejorna, som jag nu ntligen kan dela med mig av på bloggen. Hi hi..

Har varit omomtumlande tre månader fullsmockat med illamående och grym trötthet, alla vet precis i vad jag menar och jag behöver inte ens be om ursäkt för att jag varit frånvarande. Nu börjar det bli lite bättre med tröttheten, men än sålänge sitter illamåendet kvar och jag proppar i mig sura gröna äpple och mineralvatten, min kurering.

Nu väntar vi spänt på ultraljudstiden som kommer at bli någon gång i slutet på februari, då kanske man är ett steg närmre verkligheten, att verkligen förstå, att om 5,5 månad kommer det ut en fantastiskt liten varelse och allt jag önskar är att det är en frisk lten krabat!

Helt magiskt!

 

RSS 2.0