Snart är sommaren här.

Något fel?

Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen idag. Trist.

Bildredigering.


I Lördags va jag på min första crosstävling och jag säger bara en sak, jag kommer verkligen åka på en sådan igen! Det va helhäftigt att se alla dessa galna tjejer och killar, även ganska läskigt. Men wow, vilken sport! Sitter just nu med bilderna och jag måste bara bjuda på några stycken. Godnatt.

Överlycklig.

Nu ska jag gå och hämta ut min nya kamera!
Jag kommer nog vara den lyckligaste människan i världen under ett par veckor.

Vår och en massa färg.


Fototävling: Vår!



Deltar i Michaelas fototävling
http://michaelaa.webblogg.se/ 

http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html.

Ilska.


Jag är inte någon rasist eller nazist, jag vet inte ens vad skillnaden på dessa två orden är. Men en sak gör mig väldigt upprörd och det är när jag läser om tillexempel Inger som blev nedslagen i Landskrona och sen dog av sina skador, eller om Kurt (70 år) som blev misshandlad och lämnad för att dö i sitt eget hem, för att han precis sålt stora maskiner som kostar väldigt mycket pengar. För det första, hur kan man slå gamla människor, snacka om att slå på dom som redan ligger ner. Sjuka människor. Och sen läser man dessutom att dessa killar som gjort dessa dåden är utländska. Då undrar jag hur det får lov att gå till i dessa länder? För om man kollar på efterlyst så är det 95 procent unländska gärningsmän det handlar om. Om man är född i ett land med krig och får chansen att komma till ett annat land med sin familj (ofast), varför tar man då inte tillvara på den chansen? Är det konstigt att svenska hederliga människor blir främlingsfientliga? Nej, inte ett jävla dugg.

Och jag blir så förbannad. För om jag hade kommit till ett annat land för att Sverige va för farligt för mig att leva i. Då hade jag tagit min chans att försöka starta upp ett nytt liv i detta underbara land, som gav mig chansen att leva ett liv utan krig. För vilken människa ska behöva leva i krig? Det finns inga ord för hur jag känner med människor och framförallt barn som fått uppleva detta, men när man får en ny chans att leva ett bra liv, då ska man ta den också.


Det borde finnas något bättre system för människor som förstör vårt samhälle genom att råna, mörda, våldta och allt annat som är så jävla sjukt så att det inte finns ord för hur hemskt det är. Det ska inte spela någon roll var man kommer ifrån eller hur gammal man är. Framförallt ska det bli hårdare mot människor som redan är straffade, kommer ut och gör det igen, för det bevisar ju bara att den människan inte kan styra över sig själv och sitt handlande och förmodligen kommer att göra samma sak ännu en gång.

Rättsystemet är något som man borde ta tag i.
För just nu förstör det vårt samhälle!


Detta är mina åsikter, det betyder inte att det är så.
Men det är såhär jag ser det.
Ge mig gärna en annan synvinkel och kommentera gärna!

Fina lilla Jonna.




En barnfotografering för någon vecka sedan på Klitterhus i Ängelholm.
Är så nöjd och lyckades pricka in mamma Maries önskemål.

Modell för en dag.

Gå in och läs vettja!
http://bjuv.lokaltidningen.se/tjusiga-tjejer-forevigades--/20100410/artikler/704109993/1049

En lila klämma.

Bjuder på lite barnbilder nere vid klitterhus! Vackert.

Superduper-underbart!

Just nu sitter jag med en handduk på huvudet för att håret ska torka, jag dricker en kopp tea och äter en knäckemacka, samtidigt som att jag skriver här. Ganska så imponerande enligt min mening, hi hi. Klockan 10.50 bär det av mot Kristianstad där vi ska få anställningsbevis, schema och kläder inför jobb-starten. Är så nyfiken på hur det ska bli, det ska bli så jäkla roligt. Den 3 Maj öppnar vi dörrarna i Ängelholm, jag längtar så in i norden!

Hur jädrans underbart är det inte med denna underbara sol och blåa himmel! Superduper-underbart skulle jag vilja säga. Trevlig helg gott folk!

Ego-kick!

Jag är grym!
På väldigt mycket. Det ser man aldrig. Man ser alltid bara det negativa, det man inte har och det som man så gärna skulle vilja ha. Men det man har då? Din personlighet, dina styrkor och det du gjort för att ha kommit dit du är idag. Jag är en stark person som alltid strävar efter höga mål, i allt. Jag har alltid ett mål, och för att nå det målet måste jag ha delmål. När jag når mitt mål, strävar jag alltid efter ett nytt.

När jag brinner för något?
Då gör jag allt som står i min makt för att nå dit jag vill.
Alla är vi bra, på mycket! Se det. Det är viktigt!




Olsson-genen!

Alltså, det finns en Olsson gen.
Himla roligt inlägg av Tanja (min kusin), alltså en Olsson, som lider av Olsson-generna!
Läs här

Ni som känner oss förstår precis vad Tanja menar!
Och den beskrivningen passar så bra in på mig och min syster, precis som på Tanja och hennes systrar.

Min vän Jennie!

Kolla in denna grymma syerska (eller vad man säger), hon är grym!
http://jennierivjern.blogg.se/

Sista månaden med sänkt pris!


Eftersom att jag har fått jobb och kommer att jobba mycket på Burger King (även helger) så kommer jag inte att kunna ta lika mycket fotojobb framöver. Därför är April sista månaden med erbjudandet! Så passa på att boka din fotografering under April månad!

Jag kan både vardagar och helger!
Skicka iväg ett mejl till [email protected]

När påsken är över, då vet man att sommaren snart är här.


Snacka om att påsken är underbar! Jag älskar våren, kanske till och med mer än sommaren. Ja jag tror faktiskt det. Att kunna gå utan jacka, utan att frysa, och utan att svettas som en dåre. Det är de bästa. Att slippa frysa fingrarna av sig, och att slippa ligga helt utslagen av värmeslag. Någonstans där emellan, det är våren och jag älskar den.

Imorgon går jag in på mitt 23:e levnadsår. Har haft en helt underbar påskhelg med mycket god mat, härligt sällskap alla dagar och många födelsedagspresenter. Kommer lite bilder imorgon om det hinns med.

Gammal kärlek rostar aldrig.


En solig vårdag i April.


Tiden går så fort, och det är så härligt! Men nu kan den få stanna upp för en stund, så att man hinner njuta av våren innan sommaren kommer. Jag är så glad, och känslorna sprudlar inom mig. Lycka på hög nivå! Solen skiner. Hur bra får det bli igentligen? Imorse fick jag ett mms från Elias, en solig och glad kille i bamsemössa och sina nya vårskor. Dessa barn alltså. Om man är överlycklig över andras barn, undra då hur lycklig man kommer vara sen den dagen man får egna.


Hade en mysig gårkväll hemma hos Zarah med världens bästa tjejer, och killar (som mest va tråkiga, alla utom Fredde förstås). Nu ska det äntligen tvättas, nytvättade kläder är underbart, synd att man inte har en en gräsmatta och en torkvinda att hänga dom på.

Trevlig helg.

Yeäh! Ey. I'm Bojje!


Glad Påsk!


Nu är det Långfredag, ett helt år sedan sist. Jag minns! Solen skiner som aldrig förr, himlen är klarblå och snart ska jag möta upp Johanna, Josefine och Bojje för en promenad i detta underbara väder. Jag tar med mig kameran för säkerhetsskull. I eftermiddag blir det hockey, men om det blir på tv eller i hallen är ännu inte bestämt. Vi får se heltenkelt.

Glad Påsk.

Mina nya tygskor.


Åh! Kärlek på hög nivå. Skor är det bästa som finns, och nu är dom äntligen mina! Dessa kommer jag få av min mamma i födelsedagspresent, eller jag hoppas det iallfall, för dessa skorna är det enda jag önskade mig. Hi hi. Passade på att inhandla dom när vi va på Väla i Tisdags, tänkte att det va lika bra! ;)


 

 

 

Modell för en dag.






Dagen började 09.00 i Måndags med smoothie och frukt tillsammans med tjejgruppen på Emils fritidsgård. Elin började med att styla håret på tjejerna och runt 11.00 kom sminkösen Tina som genast började sminka en efter en. Vid 12.00 kom tidningen och intervjuade tjejerna samt oss, så vi hoppas på lite reklam i Lokaldelen under Åstorp sidorna. Hi hi. Runt 13.00 begav vi oss in till Helsingborg och hamnen för fotograferingen. Det blåste ruskigt mycket och det var riktigt kallt, men jag lyckades ändå knäppa några bra kort på tjejerna. Ljuset va perfekt, och det ser ni i bilderna. Så lyckat trots dåligt väder! Efter fotograferingen begav vi oss in till stan för käk. Som tack för denna otroligt roliga dag blev jag och Elin bjudna på mat plus. presentkort på Kick's på 100:-

Tyck till. Tack! :)

Sune, mammas röda kise.

Tänkte bjuda på en söt Sune som liten. Nu är han stor och raggar brudar hela dagarna!

Blogguppfräschning.

Håller på med en uppfräschning av bloggen, nu var det ett bra tag sedan dess plus. att jag är grymt dålig på att uppdatera både text och bilder. Men ska försöka bli bättre på det dära'.

Emil har precis kört till jobbet och det är dax för mig att sätta igång med dagens to-do'er. Leverans av bilder gånger två, det ska diskas, tvättas och städas på toaletten.

Idag levererades "modell för en dag" bilderna och några av bilderna blev verkligen vackra. Bilderna kommer ut så fort jag får tillåtelse av tjejerna att lägga ut dom, om jag nu får det? Men det hoppas jag på.

Nu ska det fixas och donas! Glad Påsk allihop.
By the way har jag fått jobb, för den som har missat det på facebook. Burger King, here I come! Underbart.
RSS 2.0