Ni är bra..

 
Besökte precis vår lagsida för att se om det tillkommit något sedan gårdagen.
Vår nya huvudtränare Robin skrev detta till oss på vår sida. Han peppar och berömmer oss i stort sett hela tiden, och framförallt så har han tålamod med oss, när vi surar, fräser och inte förstår övningarna.

"Ni är bra!
Måste säga såhär ungefär ett halvår tillsammans med er, ni är bland de bästa spelarna man kan ha.
Ni ger alltid järnet, trevliga, glada och när ni inte är glada finns där alltid en anledning och den löser vi tillsammans.

På träningarna lyssnar ni, är nogranna och gör allting enligt övningarna. Ni kommer med frågor och det ska ni givetvis göra vilket visar att ni är intresserade av att lära er mer.

På matcher ger ni alltid järnet och ger aldrig upp, det har ni bevisat och det är bland annat de som gör mig stolt över att träna Rögle BKs DAM & FLICK LAG.

Det är mig ett sant nöje att träna er, ni kan om ni bara vill. Det har ni bevisat för mig och jag tror på er alla;

Alex, Alice, Maja, Sara, Emma, Evelyn, Bodil, Elin, Jonna, Klason, AK, Jonna Persson, Sofie, My, Amanda, Josephine, Jennica, Emelie, Maria, Marie, Malin, Michaela, Louella. 

Jag hoppas inte jag har glömt någon nu, ni alla har något att ge detta laget. Ni alla är speciella, jag vet och har sett vad ni alla kan ge både mig och era lagkamrater. 

Tugga vidare och fortsätt spela den sporten ni älskar! 

Känner ni motgång eller något som inte känns rätt är ni varmt välkomna att komma och tala om det för mig, som alla andra i föreningen har man tystnadsplikt.

Jag och Jakob trivs med er och jag vill personligen säga att ni är det bästa laget man kan träna!

Käka puck och fortsätt kämpa vidare, det lönar sig i slutändan! "

En dag i Lykkebo.



 

En sportlovsdag ute i Lykkebo med Elin och Emilia. Pullkaåkning, fotografering och pyssel stod på detta schema och jag tycker att bilderna talar för denna mysiga dag.

Vackert svartvit.


Vinterbarn.


Presentkort.


Jag är supernöjd.

Besviket hockeyfan.


Denna lugna och mysiga Torsdag började med uppstigning 05.45 för att se tre kronor ta sig vidare i OS-turneringen. När matchen va slut ångrade jag att jag gått upp så tidigt för att se denna besvikelse. Det är alltid tråkigt med förluster i hockeymatcher, framförallt för det laget man hejar på såklart. Men ännu tråkigare är det när man vet att tre kronor va ett av tre lag som skulle kunna ta hem guldmedaljen, men förlorar och åker ut. Enligt mig är höjdpunkten i OS hockeyn, och med tanke på det hockeyfan jag är så är det kanske inte så konstigt. Men idag ändrade jag mig, för skidkillarna och skidtjejerna har varit grymt mycket roligare att se detta OS. Spänning och kämparglädje fanns i alla lopp som kördes, tyvärr glänste inte våra svenska föredetta hockeyhjältar som vi hade hoppats på. Tråkigt, skittråkigt. Jag längtar redan efter nästa OS, då har juniorkronorna växt till sig och tagit steget upp i A-landslaget. Det kommer vara en fröjd att vara svenskt hockeyfan om fyra år, för dessa killarna är inte att leka med. Fartfyllt, med mål i sikte.

Nog om OS. Snart drar elitserien igång igen och då hoppas jag på att få se vinstsugna Rögle killar glänsa som aldrig förr.

Emil började inte jobba förrän 14.00 idag så vi mös av varandras sällskap hela förmiddagen, plockade undan, fixade bort dammet i datorn så att den fungerar som den ska och sen körde vi och inhandlade dagens lunch. Min snygga kille lagade hot chorizo med koktpotatis och rotfrukter, till detta blev det en enkel gräddfil som sås. Mycket gott och återigen visade Emil sina skills vid spisen. Jag blir mer och mer övertygad om att han är en riktig superhjälte för varje dag som går. Emil, det bästa som finns.

Josefine har också varit på besök, mycket snack och lite tea förgyllde min eftermiddagskväll. Snart drar damkronorna på sig den svenska tröjan för att spela om bronset. Jag håller alla mina tummar och tår för att det inte blir ännu en besvikelse.

Photoshop är hemladdat och morgondagen kommer innebära redigering av nästan 300 bilder. Hey ho! Let's go.

Rikast i världen.


Sitter just nu hemma hos fina familjen Thulin, Jenny och Crille har jobbat natt så jag och Emil agera sovande barnvakter. Nu sitter vi och pysslar, hela bordet är fullt med scrapbooking grejer och tjejerna mixtrar för fullt. Mysigt! Solen skiner idag, himlen är sådär fin blå och jag älskar vintern. Jag längtar precis som alla andra efter våren men just nu njuter jag av all snö, som vi kanske aldrig får se igen. Det ska vara snö på ett sportlov, så är det bara.


Igår vid middagstid anlände jag i Lykkebo.
Världens mysigaste lilla gård med tusentals fina grejer att fotografera. Allt från djur till istappar förgyller just nu mitt minneskort och jag längtar tills ikväll när jag tänkt redigera och lägga ut några här på bloggen.


Har haft en underbar vecka, den bästa på mycket länge. Man behöver inte äga mycket pengar för att känna sig rik, för just nu känner jag mig rikast i världen, av lycka, glädje och välmående. Underbart.

Vinterfin.




Jag bläddrade igenom mina bilder på datorn och fann denna från vår julmarknadstripp.
Jag tyckte den va superhärlig och Emil är sådär glad alltid, speciellt tillsammans med en god senap.

Nu ska jag köra ut till svärmor och mysa med pullkaåkning och fotografering. Senare blir det en visit till Jenny, Peter och Elias. Även mamma ska hinnas med. En mysig dag.

Första presentkortet beställt.


Idag beställde jag hem mitt första presentkort som senare ska levereras till familjen Olsson/Eliasson. Hoppas att dom blir nöjda. Bilderna jag använde mig av va dessa. Tyckte att det blev en fin kombination av olika ljus och färger. Vacker glädje anser jag.



Vill du köpa ett presentkort på en fotografering?
Skulle du vilja skapa bildminnen åt någon närstående?

Titta in under fliken "Priser" för att välja en fotografering som passar.
För att se ett litet utbud av mina bilder, klicka in på min hemsida.

Emil, mitt allt.


Jag tycker att kärleken är det finaste som existerar på vår jord. Kärleken till sina barn eller föräldrar, vänner eller älskade är bara några exempel på vacker kärlek. I mitt liv förekommer det mycket kärlek och väldigt mycket känslor, det går upp och ner även för mig, precis som för alla andra. Men något av den absolut vackraste kärlek jag någonsin varit med om är min kärlek för Emil, och hans kärlek för mig. Hur det fortfarande bubblar i magen efter två år tillsammans, hur jag kan ligga och titta på honom i timmar när han sover, hur jag älskar hans lilla lock i nacken som han sparar till mig varje gång han klipper sig, hur otroligt fint leende han har och hur han bär sig åt för att få mig att skratta. Emil är det bästa jag någonsin varit med om, han slår allt.


Emil lagade mat, och gav mig ett ketchup-hjärta.
En kärleksgest i vardagen. Han är bäst, fin och min.

Detta är vad jag kallar arena.


I fredags bjöds vi med ner till Malmö för att se mötet mellan de två allsvenska lagen Malmö Redhawks och Leksand IF. Den sämsta hockeymatch jag sett i hela mitt liv, men en grymt snygg och fullsatt arena med mycket tryck och många som gjorde vågen. Tyvärr vann Malmö med 4-1, hur dom nu kunde få in så många mål på en match när dom knappt fått in 4 mål under en hel säsong. Ajja, mitt hjärta slår inte för Malmö Redhawks direkt så ni kan ju förstå min frustration. Här kommer iallafall lite mobilbilder, som sagt, en vacker hockeyarena utan tvekan.


Superhärliga vänner.


Hade en supermysig gårdag som började med hemmaträning, lite magövningar och så, sen styrde jag stegen mot Josefine och Dennis som bjöd på kaffe och härligt sällskap. Bojje, Dennis son var också hemma. En söt liten parvel på ett och ett halvt. Attans att jag inte hade kameran med mig. Iallfall så blev jag och Bojje kompisar, vi lät som traktorer, grisar och Josefine. Det va roligt tyckte jag, och Bojje också. Dennis blev också glad av mitt besök, eftersom jag inte va svår Guitar Hero så var jag varmt välkommen tillbaka. Ha ha. En superhärlig eftermiddag.

Efter en eftermiddagsvistelse hos Josefine och Dennis blev det Thaimat med världens bästa Johanna, en dålig film och mer tv-spel, Rock Band. En superhärlig gårdag tillsammans med toppenvänner.

Nu ska jag snart in i duschen, för att sedan bege mig till Nyvång igen för att hämta Emil på jobbet. Därefter ska jag lämna av honom i Strövelstorp så han kan ladda inför sin spelning, medan jag kör tillbaka till Ängelholm för att hämta världens bästa tjejer som ska titta på sin morbro när han spelar och sjunger. Jag ska fotografera lite åt fritids och håller tummarna för att där är bra ljus i rummen. De märker vi.

Ikväll blir det Malmö Arena, allsvensk match mellan Malmö äckelhawks och Leksand, gissa vilka jag hejar på. Leksand. Helt rätt.

Har dessutom fått en preliminär bröllopsbokning i Stockholm.
Hade varit så kul, och en sådan ära att fotografera detta bröllop.

Elias vinkar till kameran.


Åh härliga barn. Man blir helt förtrollad av att titta på denna underbara varelse.
Mamma Jennie och Pappa Peter må va superstolta!

Elvis fotografering.


Ett härligt busfrö uppe i Öjamaden. Han fick namnet Elvis och är en flatcoatretriver/bordercollie. Min kusin har även Elvis fina pappa Valle som dock ej tycker om sin son så värst mycket. Ha ha. Men det struntar Elvis i, han är lika glad för det. Detta underbara namn Elvis passar verkligen denna busigt charmiga krabat. Så söt är han.


HAVREGRYNSGRÖT.


Även idag gick jag upp i tid, för att få ut något av denna dag. Igår planerade jag en fotorunda om det var sol och blå himmel, men icke. I Ängelholm är det grått och trist så jag får nöja mig med att fotografera alla mina byxor som ska ut på Tradera i eftermiddag. Har rensat ut rejält med byxor som jag aldrig använder och när jag får råd ska garderoben uppdateras med tights i alla dess färger.

Har precis fått i mig en stor portion havregrynsgröt toppad med banan. Jag skulle ljuga om jag sa att havregrynsgröten var god, det är den aldrig, men med banan gick det ner. Ikväll vankas det hockeyträning, först fys i 30 minuter sedan is i en timme och en kvart. Peter Jönsson kommer på besök för att hålla i backträningen, men ska hålla i hela lagen den sista halvtimmen. Ska bli spännande.

Läste ni förrästen om vår vinst i HD igår?
Jonna Olsson 2.
Det innebär att jag gjorde två av målen. Nu är jag uppe i 13 mål på 11 matcher, undra hur många assist jag gjort? Äsch, det spelar ingen roll för 13 mål är klart godkänt. Nä, nu ska jag göra någon nytta.

16/2 -08 ♥


Dagen då min största önskan gick i uppfyllelse. Han med stort H fick äntligen tummarna loss och frågade chansen, efter 2,5 års berg och dalbana både på gott och ont. Jag kommer ihåg dagen som om det var igår. Jag och Kitty hade bestämt oss för att åka till Bahnhof och förfesten stod Kitty för. Vi tittade på melodifestivalen, drack vin och skrattade oavbrutet. Min mobil pep, det var ett sms, jag såg avsändaren och blev överlycklig, när jag sedan öppnade meddelandet blev jag både chockad och lycklig, jag trodde inte mina ögon så Tony (Kittys pappa) fick läsa det för mig.

Det stod.
"Får jag chansen på dig.
Kryssa i ja, nej eller kanske!"


Jag tror att jag svarade något i stil med.
"Om du driver med mig är det inte roligt!"

Sen fick jag till svar något i stil med.
"Jag tänkte fråga chansen i Torsdags men jag vågade inte!"

Och då visste jag att det var på riktigt. Han menade vad han skrev och aldrig har jag nog varit så lycklig som just i det ögonblicket.

Senare på kvällen träffades vi på en fest innan det var dags att gå till Bahnhof. Kvällen då jag satt i hans knä för första gången som flickvän. Kvällen då jag fick en puss för första gången som flickvän och kvällen då vi höll handen för första gången som pojk och flickvän. Han hade blåvit rutig skjorta och frisyren va sådär snygg som vanligt. Det var kallt ute, men jag tror inte att jag frös en enda gång under den kvällen. Kvällen då han med stort H blev min.

Han är den mest underbara människa som går i ett par skor. Han får mig att må bra, varje dag. Ingen får mig att le som honom. Ingen lyssnar på mig så som han hör mig. Han ser mig, dygnet runt. Men det bästa av allt är att han älskar mig, precis lika mycket som jag älskar honom. Han är min värld. Och jag vill aldrig förlora honom.


EMIL, jag älskar dig.

VÄRLDENS SÖTASTE 2-ÅRING.


ON MY WAY TO STIDSVIG.


Hade en supermysig gårdag i Lund tillsammans med fina vänner. Nettis såg pigg och frisk ut och idag får hon reda på om hon får åka hem till helgen. Vi håller tummarna för henne, otroligt stark tjej, Pippi Långstrump kan slänga sig i väggen.

Nu har vi varit vakna en stund, Emil kollar text-tv och jag sitter framför datorn som vanligt. Ska snart in i duschen och sen iväg och posta två par fotbollsskor som jag har sålt på Tradera, därefter kör vi Emil till jobbet och jag tar gula faran mot Stidsvig. Jennie och Elias får stå ut med mig även idag, hi hi. I eftermiddag blir det kaffe och fotografering hos kusin Icka som fått en lite Elvis (hundvalp). Mysig dag.

Nej, nu: duschen!

KATTEN FINDUS.


HEJ MITT VINTERLAND, TA NU SLUT.





Vackert, men nu får det snart räcka med snön!
Jag vill ha vår och värme, getingar och maskrosor så att jag kan fotografera MACRO.

EN TRÅKIG TISDAG.


Min mage kurrar. Emil är på möte. Jag ska tvätta. Jag har inget jobb. Ungefär såhär tråkig är min dag idag. Jag vill ha ett jobb nu.

Lördagen bjöd på en helgalen årsfest utan dess like. Emils fotbollsförening stod för fest och jag har blåmärke på båda knäna efter det livsfarliga dansgolvet. Alla trilla som käglor. Kan inte ha varit alkoholen. Absolut inte. Söndagen var ganska seg av förklarliga skäl, men vi lyckade ändå ta oss mot Klippan och svärfar framåt kvällen. Det bjöds på supergod kycklinggryta med ris och sallad, därefter kaffe, kaka och trevligt sällskap. Jag tycker om att vara hemma hos Anki och svärfar, där är lungt och skönt. Där trivs jag.

Min hemsida är klar. Gå in och kika vettja. http://jfoto.dinstudio.se
Dessutom har jag en bokning den 7 Mars. Två turturduvor ska agera romantiska och jag ska fånga dom på bild. En kärleksfotografering med andra ord och den blir på stranden. Hoppas på sol och blå himmel den dagen tack.

Har även fått en bröllopsfotografering, den 13 November. Så det är ju ett tag dit och jag har gott om tid på mig att planera och greja. Kanske till och med har bytat kamera tills dess.

Det tar sig.

BEGRAVNING.





Vila i frid, Olle!
Ta hand om mormor, morfar och farfar åt oss!

HAPPYFACE.





Baby eller barnfotografering.
Se prislista!

POTATISBULLAR.



Bilden är tagen från recept.nu


Gick in på recept.nu vid lunch-tid för att komma underfund med vad vi skulle äta till middag idag. Och jag bestämde mig ganska snabbt efter att jag såg denna bilden. Mums! Hemmahjorda potatisbullar med bacon och rårörda lingon. Supergott och enkelt att laga.


Man behöver:
2 ägg
3 matskedar mjöl
salt & peppar
riven lök
riven potatis


Sen gör man såhär:
Vispar ägg och mjöl till en smet, ner med riven lök och potatis, salta, peppra och rör runt.
Sen formar man till små biffar och steker i stekpannan cirka 3 minuter på varje sida.

DA DAAA, färdigt!


Snart är det dags för hockeyträning.
19.30 - 21.45

ONSDAGS-SNÖ.


Denna underbara onsdagmorgon startades med frukostmys hemma hos familjen Thulin. Efter frukosten tittade vi på Bolibompa och skrattade en massa. Klockan började bli mycket så vi utrustade oss med alla vinterkläder för att traska bort till Elin & Emilias skola. Vi parkerade oss i nästan varje snöhög och idag tyckte jag väldigt mycket om den där snön. Nu är jag hemma igen och tänkte titta på dagens avsnitt av Andra Avenyn. Ikväll är det hockeyträning men jag vet fortfarande inte om jag ska träna idag, fortfarande förkyld, hostig och hes så jag borde kanske hålla mig hemma.

Alltså, igår testade vi för första gången och göra Sjömansbiff hemma. Jag tror aldrig att jag har ätit något godare. Mums! Det är helt klart något som ska ätas oftare. Supergott.

Och den 7 Mars har jag en kärleksfotografering.
Åhejs.

ORÄTTVIST.


Usch. Inatt brann svågers företag ner, hela hans livsverk är heltplötsligt bara borta. Det får inte bara vara sant, vad är det som händer?

IKEA IS THE SHIET.


Idag startade jag och min fina kille dagen med ett Ikea besök. Det två två vita lack bord som vi ska ha som soffbord slash. sängbord. Kommer bli ljust och fint. Det bev även en snabbis på Väla där jag hittade en fin randig tröja och hjärte-tuffa hipsters som jag ska åka och köpa innan jag hämtar Emil på jobbet igen.

Nu kom Fredde på besök hos mamsen så nu blir det "tjejsnack", kaffe och sen ska det käkas lax med kokt potatis. En härlig Måndag!

MASSVIS MED HOCKEY.


En händelserik helg med två spelade matcher och en tv-match. Tv-matchen behöver vi inte prata om då Djurgården tvåla till ett rejält avdankat Rögle utan varken energi eller glädje. Ett tråkigt Rögle med endast en femma som lyckas stå upp hyffsat mot ett formstarkt Djurgården. Men en femma kan inte göra allt. Rögle borde döpas om till Kempe, Sjögren eller Hjalmarsson istället. Tre namn som är värda att vårda Rögletröjan. Punkt.

Vår fredagsmatch spelades 1-1, en godkänt bortamatch som vi borde vunnit. Kämparandan fanns där och alla hjälptes åt. Tyvärr fanns inte denna kämparanda kvar då det var dags att spela Söndagens hemmamatch mot Hovås. Vi började bra, då jag inledde med de två första målen. Men sen hände ngt och Hovås gjorde fem mål i andra perioden. I tredje kom vi igen, men det räckte inte. Matchen slutade 5-7. Systrarna Olssons kedja gjorde även denna match alla målen. Ett hattrick av mig, ett mål och en målpass av Emma, en målpass av Elin och ett mål av Sara. Tyvärr går det inte heller i damhockey att det endast är en kedja som bidrar. Alla måste ge allt och spela för varandra. Annars fungerar inte sporten ishockey.

Nu återstår två matcher för oss.
Två vinster och fyra poäng ska vi ha med oss.

LIVET ÄR ORÄTTVIST.


Sitter just nu och slappar hemma hos mamma i hennes varma hem och tänker på hur bra jag har det. En nära vän och hennes blivande man kämpar med en väldigt svår sjukdom just nu och jag skänker alla mina tankar och all min värme till dom. Jag håller alla mina tummar och tår för att allt går bra för dom. Kämpa på!
RSS 2.0