MIN GRUPP.


Jag har startat en klubb på facebook och jag har fått mycket credit för mina bilder. Verkligen roligt att läsa, både positivt och negativt. Så har ni inget för er, kommentera gärna mina bilder. Jag kan ta kritik så det är bara att ösa på om där är något ni tycker ser märkligt ut. Jag behöver all respons jag kan få av er. Tack på förhand.

FATTIGLAPP.

Sista ruschen på mina aktioner, det går som på räls. Härligt. Snart har jag råd med en av mina räkningar. Imorgon ska jag ner i förrådet och leta fram mina andra tröjor jag tänkt sälja. Kan nog få en liten sland för dom också. Förhoppningsvis får jag besked av CSN denna veckan så att jag kan slappna av lite. Jag har ju rätt till studiestöd och förstår inte vad det är som tar sådan tid. Suck.

Snart ska jag bege mig mot min fina svägerska.

MÅNDAG.

Mina tradera auktioner bara stiger, härligt. Snart ska jag gå ner till stan med min kära vän Johanna och skicka iväg mina röda Converse som har fått en ny ägare. Därefter blir det en liten tripp tillsammans med Johanna, och kanske en fika. Vi får se!

Ikväll är det hockey hos familjen Thulin.
Rögle bjuder upp till dans i Lindab Arena, Chris Abbott kommer inte att ha en chans.

SUNE.




Mammas gula monster, Sune!

BRÖLLOPSKLÄDSEL.


Bröllop på Lördag och såhär finklädd ska jag vara.
att. klänning från åhlens
299:-

JULMYS.

Första advent. Tiden går snabbt. När det börjar närma sig jul blir jag som en femåring under granen. Jag älskar julen. Vackra jul. Idag har vi gått på julskyltningen nere i stan hela dagen. Vi började med en varm choklad på Olgas Café, därefter lyssnade vi på en orkester som spelade och sjöng på torget, sedan mötte vi upp familjen Thulin på Grafitti. En stunds strosande utan att vinna på ett enda lotteri fick oss att gå vidare mot Jesper och Eva som bjöd på julfika och härliga Thailandsbilder från deras resa. Det serverades god glögg och nybakade lussebullar, så gott och mysigt. En avslappnad dag, även denna med fina människor.

Och tack Emil, för att du är du.
Jag älskar dig min fina kille.

UNDERBAR HELG.

Har haft en riktigt fin helg, tillsammans med fina människor. Fredagen spenderades hemma hos mamma där vi åt gott, drack gott och bara umgicks genom hela kvällen. Idol slogs på 20.00 och Elin kom upp och joina oss. En riktigt mysig kväll tillsammans med människor jag älskar. Steg upp tidigt lördagmorgon för att ladda inför matchen. Det krävdes att jag drack och åt ordentligt innan samlingstid. 12.15 började matchen och när slutsignalen tjöt i Gripenhallen stod det 8-3 till oss. Rögles damlag gjorde ännu en gång sig historiska, första vinsten i seriesammanhang. Härligt. Direkt efter matchen begav vi oss till familjen Thulin och Emilias 11 års kalas. Där serverades god mat, god tårta och god dricka. Trevliga människor som jag trivs otroligt bra med, man blir så glad i dessas närvaro. Emilia blev glad för sin present trots att inte hennes grafikkort klarade av Sims 3, men det är ju snabbt fixat för hennes far. Hade en underbar kväll hos världens bästa Jenny och Chrille trots att Rögle förlora och Emil vann på super poker.

RÖGLE VS. LN70 HC




8-3 VINST.

Och visst fan sänkte vi dom. 8-3 blev slutresultatet.
Vår första vinst i seriesammanhang och igår blev vi historiska ännu en gång.
Gött tjejer, nu tar vi Borås borta på Söndag!

IDAG SÄNKER VI DOM, ELIN.


sportfoto.

IDOL MYS HOS MAMMA.

Nervositeten verkar inte försvinna direkt. Gash! Är ute i Stidsvig hos älskade mor min som bjudit på middag och snart blir det glass med hallonsås. Perfekt laddning inför morgondagens match, gäller att äta idag för imorgon får jag nog inte i mig något annat än vatten.

Snart Idolmys med mamma och syster. Vi håller på Calle, han är bäst enligt min mening. Nej nu får jag vara lite social.

RÖGLE VS. LN70 HEMMA I GRIPENHALLEN.

Nervös. Inför imorgon? Svar ja. Jag har absolut ingenting att vara nervös över men ändå blir jag sån varje gång det vankas match. Som tur är vet jag att det går över efter första nedsläpp, och då är det bara att göra det jag är bra på, köra skiten ut motståndarna och sätta puckjävlen i krysset. Jadå. För vi vinner imorgon.

För er som inte har något bättre för er imorgon 12.15, kom ut i Gripenhallen och heja fram Rögledamernas första serieseger genom tiderna. För jag ska vinna, det finns ingetannat.

TAGGA.

SYSTRARNA THULIN.

EFFEKTIV TORSDAG.

Förlust mot Skellefteå idag, typiskt. När Rögle är som bäst, då förlorar dom. Domarjävel, med stora bokstäver, skulle jag vilja skrika i hans nylle. Domarens alltså. Men det var iallfall en trevlig vistelse hos världens bästa svägerska och hennes tokiga barn, det märks att de är till hälften Fröidhare. Och alla som läser vet precis vad jag menar. Ha ha.

Imorgon är det tvättdax 07.00 sen renskrivning av mina skrivuppgifter. Ska försöka få in uppgifterna på bloggen också, om jag hinner. Runt 15.00 åker jag till Stidsvig för en halvdag hos mamma och lillasyster-utegångsförbud. Härligt att man vet att hon är hemma varje helg till hon fyller 18 år så man får se en skymt av henne, ha ha. Det blir iallafall middag och idolmys i Stiddan tills Emils disco är slut och han hämtar mig.

Samling 10.45 på Lördag.
Tagga tjejer, tagga! Det är 3 poäng som gäller ingetannat.

Idag är jag nöjd med mig själv, för jag har fått otroligt mycket gjort. Tänk om man kunde vara lika effektiv alla andra dagar. Godkväll.

MINA PRISER 2010.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING VUXEN
för 1 person.

Litet paket
30 minuters fotografering
+ 4 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
450 :-

Mellan paketet
1 timmes fotografering
+ 8 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
800:-

Stora paketet
2 timmars fotografering
+ 12 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
1200:-

Vid porträttfotografering fotograferar jag gärna utomhus och använder mig av det naturliga ljuset eller kommer hem till er och fotograferar i er hemmiljö.




BARN & BABYFOTOGRAFERING
för bara minstingen eller hela syskonskaran.

Litet paket
30 minuters fotografering
+ 4 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
450 :-

Mellan paketet
1 timmes fotografering
+ 8 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
800:-

Stora paketet
2 timmars fotografering
+ 12 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
1200:-


Vid barnfotograferingar fotograferar jag gärna utomhus om vädret tillåter, eller i ert hem. Det kan ju vara så att ni har ett superhärligt barnrum med massa glada färger, en stor gungställning eller en tuff cykel som ni vill spegla barnets personlighet genom och då passar det utmärkt att fotografera i er hemmiljö. Det är helt upp till dig/er att avgöra var ni vill bli fotograferade.



FAMILJEFOTOGRAFERING
för hela familjen.

Mellan paketet
1 timmes fotografering
+ 4 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
800:-

Stora paketet
2 timmars fotografering
+ 8 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
1200:-

Vid familjefotografering fotograferas
ni utomhus vid valfritt ställe eller så kommer jag hem till er och fotograferar i er hemmiljö. Har ni inga idéer hjälper jag gärna till med det.



KÄRLEKSFOTOGRAFERING
för 2 personer

Mellan paketet
1 timmes fotografering
+ 6 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
800:-

Stora paketet
2 timmars fotografering
+ 12 digitala bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
1200:-

Vid familjefotografering fotograferas
ni utomhus vid valfritt ställe eller så kommer jag hem till er och fotograferar i er hemmiljö. Har ni inga idéer hjälper jag gärna till med det.

 



DJURFOTOGRAFERING
För dig som vill ha vackra bilder på din hund, häst eller annan speciell djurkompis.
Fotograferar gärna utomhus om vädret tillåter.
Cirka 30-45 minuters fotografering + 5 bilder på skiva efterbehandlade i photoshop.

500:-




FOTOGRAFERING VID BARNKALAS
För er som vill koncentrera er helt på ert barns kalas och låta mig
göra ert barns kalas minnesvärt genom mina kreativa bilder.

Fotografering vid hela barnkalaset
+ alla tagna bilder efterbehandlade i photoshop på skiva.
1000 :-

Tillval: Handgjort barnkalas-album fullt med bilder från
ditt barns kalas. Tillkommer kostnad 500:-


Om du endast vill att jag fotograferar halva kalaset går det också bra,
då kommer vi överens om hur länge jag ska fotografera samt kostnad.




KÖP AV EXTRA BILDER
Vid alla fotograferingar kan man köpa till fler foto än de som ingår i priset,
då tillkommer en kostnad på 60 kronor per bild.





ÖPPEN FÖR FÖRSLAG
Fotograferar även på andra event som hästtävlingar, bröllop, dop eller kanske bara en familjemiddag hemma på terassen. Det behöver inte vara vid något speciellt tillfälle utan ni kanske bara vill utöka familjealbumet.
Tar gärna emot önskemål och provar gärna nya fotoprojekt så det är bara att ta kontakt med mig via min mejl.
Här kan du även köpa presentkort om du vill ge bort en fotografering i julklapp eller födelsedagspresent.


FRÅGOR? Kontakta mig via min mejl [email protected]

REKLAMKAMPANJ - CHECK.

Nu är jag klar med min reklamkampanj. Jag valde att reklamera mig själv och mitt kommande arbete som fotograf. Jag blev riktigt nöjd. Fick med allt, och med väldigt professionell text. Jag är nöjd. Maten står just nu i ugnen och jag ska pausa med lite tv och käk, sen ska jag fortsätta med kärleks uppgiften.

Ikväll är det hockeymys hos världens bästa svägerska.
Rögle möter Skellefteå som ligger trea i tabellen. Det är viktiga matcher nu för världens snyggaste hockeylag. De gäller att dom tar poäng de kommande matcherna för att skapa ett bra läge inför jul uppehållet. Det är ju i princip lika många poäng till toppen som botten, så det gäller att inte förlora. Framförallt inte idag.

THE SUN IS SHINING.

Det är märkligt hur glad solen kan göra människan, iallafall mig. Älsklingen ligger forfarande och sover så fint, han börjar inte jobba förrän 12.00 och har tagit en sovmorgon. Han är snygg till och med när han sover. Märklig varelse det där, han är aldrig ful.

Idag gäller det att jag är diciplinerad och gör vad jag ska. En reklamuppsats på två A4 sidor och en kärleksuppsats på tre A4 sidor ska vara klar imorgon och jag har att göra. Mestadels renskrivning på dator och såhär men det ska dock göras Jonna Olsson.

Fick sålt mina skor på Tradera.
Perfekt.

KOMPLIMANGERS KRAFT.


Hur glad blir man inte av en komplimang som denna?
Tack Johanna för att du gjorde min dag.
Kolla in hennes blogg by the way http://hannene.blogg.se/ 

GRÅTT & RAGGSOCKSBLÖTT.

Inte så värst fint väder idag, det är så grått och raggsocksblött i luften. Kan inte bara solen skina och skänka lite lycka? Jag hade tänkt gå på en fotorunda idag men jag håller mig inne. Idag ska det tvättas, städas, diskas och vikas tvätt hela dagen. Lägenheten ska bli skinande ren.

Just nu vakar jag över en del aktioner som är i full gång på Tradera. Mina gula fjällräven väska la jag ut för 49 kronor, nu är den uppe i 140 riksdaler. Härligt.

EMILIAS BOWLINGKALAS.






Några av de hundra bilder jag tog på Emilias bowlingkalas.

NEW MOON IS NOT THE SHIET.

Alltså. Jag förstår inte detta evig prat om New Moon. Jag tycker hela Twilight sagan verkar helt döötöntig. Vampyrer och människor som förvandlas till varulvar?! Jag förstår inte det tilltalande med filmen? Men sen är ju jag inte så mycket för overkliga filmer heller.

LIVET ÄR EN DANS PÅ ROSOR, MEN DET ÄR EN DANS MED SVÅRA STEG.

Tisdagförmiddag. Tiden går så fort. Gårdagens spenderades mestadels med en svår skrivuppgift som ska vara inne på fredag. Men även en hel del tjafs med CSN. Redigering av Emilias bowlingkalas. Sortering av tröjor, schalar, väskor och skor. Har lagt ut en del på tradera, hoppas att jag blir av med allt. Tradera is the shiet.

Denna fina Tisdag med sol ska jag plugga lite till och försöka njuta av livet. Det blir en ny slags gratäng till middag som jag och Emil planerade igår, vi får se hur den kommer att smaka. Hi hi. Det bir även hockeyträning ikväll 19.00 till 20.15 med samling 18.00 och en hell of a uppvärmning. I love it.

Match på Lördag 12.15.
Vi vinner!

UNDERBARA FAMILJEN THULIN.

Söndagen den 15 November.
Nu har jag "levererat" bilderna till världens finaste familj så nu passar jag på att lägga upp dom här också. Ge gärna respons, både positiv och negativ, det tackar jag för.















UNDERBARA DAG.

Underbar dag. Vaknade med solen i ögonen och världens snyggaste kille bredvid mig, hur bra får det bli igentligen? Tidningsläsning och planering av dagen, därefter begav vi oss ner mot stan för en lunch och strosande på julmarknad i Hembygdsparken. Härligt.

Nu är det snart dax för mig att avverka min programförsäljning i Lindab Arena. Rögle möter Modo, Granak vs. Foppa. För jag tror att Granak är det enda som kan få stopp på en av världens bästa hockeyspelare med mycket skägg. Vi får se hur det går. Jag tror inte att Modo kommer att få utdelning i Lindab direkt men det återstår att se. Ska bli kul att träffa hockeytjejerna iallfall. Man träffas annars bara på träning och då hinner man inte med att snacka en massa.

Ikväll blir det tjejkväll hos Jenny.
Allt för mig idag. Trevlig helg.

09-11-19

Rögle ligger under och jag är trött. Just nu är jag inte den mest positiva människan på den här planeten. Emil jobbar kväll och det är tråkigt utan honom. Det är tråkigt att det aldrig är någon som hör av sig och det är tråkigt att vara fattig. Det mesta är ganska tråkigt just nu. Men jag har sökt tre jobb idag, ett som pedagogisk personal på en nyöppnad förskola i Örkelljunga, på Espressohouse och på Personal Direkt.

Just nu är jag glad att jag har Emil, denna positiva varelse får mig att se de bra sakerna i de dåliga. Han är grym på att få mig tänka positiva tankar. Han är bäst. Snart kommer han hem. Nu ska jag avsluta denna kväll med min måbra tidning och en kopp vanilj téa. Godkväll.

LITE MER ELIAS.



Fotograf: Jag
Bild: Elias

TRÖTTAST I HELA VÄRLDEN.

Idag tog jag mig en sovmorgon, härligt. Har lite träningsvärk i både armar och ben sen gårdagens stenhårda hockeyträning. Härligt, det är såhär det ska kännas. En träning till i veckan hade inte varit fel, då hade vi blivit de mest vältränade i vår serie. Ha ha. Nu ska jag plugga lite, har fått hem en kursbok idag så det bär av till biblioteket ikväll för att hämta den andra. Det regnar här i Ängelholm, trist och grått. Jag behöver snö och något som botar trötthet.

Hade inte så värst mycket att säga just nu.
Tack för alla fina ord om mina bilder, det värmer. Nu har jag tre bokningar fram till jul, sen kommer där upp en prislista så att jag kan jobba på riktigt.

ELIAS, AGE TWO.



Det är ganska mycket fart i dessa små varelser så det gäller att vara beredd hela tiden. Jag tog cirka 130 bilder, och på minst hälften av korten var det full rulle. Så som sagt, det gäller att vara med. De tre sista bilderna har fel ISO tal och kan se lite gryniga ut. Tackar Peter & Jennie för att jag fick träna på deras fantastiska son. (:

Säg gärna vad ni tycker så är ni snälla. Jag behöver all hjälp jag kan få.
Tack.

UPPE MED TUPPEN.

Uppe med tuppen. Vaknade redan 07.00 av älsklingens alarm, för hans del väntar ju jobbet varje dag. För min del: operation hemmafru. Det fattas bara att vi är gifta. Hi hi. Idag kom tidningen, det innebär att vi nog har den varje dag i en månads tid och hur underbart är inte det när hockeyn är i full gång. Igår snurra Rögle upp Färjestad så det bara stänkte om det. Mario Kempes snurrar va bäst, när han hade pucken visste Färjestadsspelarna varken ut eller in, så dom gick och köpte korv. I Lindab brukar alltid bortalagen vara helt väck, men det har varit dåligt med det sista tiden. Så det var härligt att se resultatet efter gårdagens match, Rögle har än en gång visat att de faktiskt hör hemma i denna serien, hoppas att de håller hockeyn på denna nivån.

Nähe, nu ska jag redigera 132 bilder på 2 åriga Elias som nog kommer charma alla mina läsare. Gud vad glad man blir i närheten av ett sådant charmtroll. Ni ska få se. Snart.

FULLT UPP.

En fartfylld helg med mycket bravader. Blandannat Idolmys, en heldag i Halmstad med bad och käk, fest och fotoprojekt. Söndagen började med 1,5 timme bakom kameran på stranden, tillsammans med familjen Thulin framför kameran. Blev massvis med härliga bilder och jag tänkte lägga upp en redan nu. Idag har jag också varit på ett fotoprojekt. Elias 2 år har varit min modell hela dagen och han gjorde det grymt bra. Jennie och Peter kommer få massor med fina bilder på sin underbara son. Dessa har jag inte hunnit lägga in ännu men de kommer så fort jag hunnit med redigeringen.


09-11-13

Uppstigning 08.00, en skål youghurt och en kopp teá. Till skillnad från resten av veckan kände jag mig riktigt pigg imorse, och när man känner att det finns ork för att klara hela dagen så blir man glad. Jag är på topp. Har precis blivit klar med en tredjedel av min första skrivuppgift. Ett personligt brev om mig själv om allt från vem jag är, vad jag gör på fritiden, till vad jag förväntar mig av kursen. Nu ska jag börja med punkt två på uppgiften, en novell om de sju dödssynderna. Det är jättesvårt att hitta balansen när man varit ifrån studierna så länge. Sista delen av uppgiften är att göra en novellanalys.

MIN TORSDAG.

Torsdag: Det blev sovmorgon till tio tillsammans med världens bästa. När han en timme senare körde till jobbet började jag gå igenom alla studieuppgifter som jag har framför mig. Jag har redigerat lite bilder i photoshop och försökt mig på mer avancerade grejor, man kan knappt slita sig när man väl börjat. Jag har tagit upp min NHL gubbe från farmaligan upp i Dallas Star's tredjekedja och jag har tittat på Ghost Wisperer. Ni väntar One Tree Hill och Unga Mödrar innan det är dags att gå till underbara familjen Thulin för att se Rögle piska äckel Södertälje.

Och allt detta gör jag istället för att vika tvätt. Hi hi.
Imorgon väntar det förmiddagsplugg i biblioteket, därefter SKA jag vika tvätten och lägga in i våra garderober.

ALBINS 10 ÅRS KALAS.








VAR HAR MIN ORK TAGIT VÄGEN?

Alltså. Var finns orken? Jag är så trött hela tiden, och det börjar bli riktigt jobbigt nu. Blöä! Idag börjar min kurs och varar till den 18 December. Har fått hem min litteraturlista och jag hade sån tur att biblioteket hade den dyraste boken, perfekt. De andra två blir jag tvungen att köpa tyvärr men det handlar bara om två hundralappar som tur är. På fredag har jag mitt första prov. Eftersom jag läser på distans har man prov varje fredag som motsvarar närvaron om man skulle läsa närundervisning, varannan fredag har man ett lite större prov som spelar in vid betygsbedömning. Min första uppgift är att skriva en novell. Vi får väl se hur det går. Wish me luck.

HE'S THE KING OF THE WORLD.

Just nu: fotbollsgalan. Zlatan tar hem allt.
Han är kung.

OPERATION VACCINATION.

Jag är kluven. Ska man ta vaccinet mot svininfluensan eller ej? Det är ju gratis, så det är kanske lika bra. Men jag klarar ju inte det där med sprutor så värst bra och mitt immunförsvar är ju grymt bra. Kluven, som sagt. Svårt. Vad tycker ni? Ska ni vaccineras och varför isåfall?

FARS DAG.



Pappa.
Världens bästa!
En superhjälte utan dess like. Ett hjärta av guld.
Min största idol genom tiderna, och det kommer aldrig att förändras.

Jag älskar dig.

TIDEN SPRINGER IVÄG.



Dagen började med sovmorgon.
12.30 farsdagfirande med middagsbjudning hemma hos svärfar. Kalops. Himmelriket med andra ord. En trevlig förmiddag i Klippan tillsammans med Emils fina familj. 17.00 styrde vi bilen mot Stidsvig och 14 års kalas med gåsamiddag som mamma så snällt stått och lagat hela dagen. Himmelriket en andra gång på samma dag och systerbus blev överlycklig för sin Svea mössa som hon fick av mig och Emil. Jag tror till och med att hon kommer sova med den på. Va härligt det är att se så mycket lycka i någons ögon för en simpel mössa. 14 år är denna underbara varelse idag. Tiden får inte lov att gå sådär fort, jag hinner inte med. Det känns som det var igår jag sprang med henne när hon skulle lära sig cykla, sminkade & fixade hennes hår inför skoldiscon och hjälpte henne räkna päron och äpple i sin mattebok. Nu är hon 14 år. Söt som ingenannan, modemedveten och har pojkvän. Hur kunde detta ske utan min tillåtelse? Ha ha. Hon är nu en självständig ung dam med stora drömmar och mål i livet. Snart är det dags att välja gymnasieinriktning, hänga ute i storstan och få sitt hjärta krossat av ett antal killar innan hon hittar sin prins. Och det enda man kan göra är att stå bredvis och se på, för man har absolut ingen makt att kunna påverka hennes val i livet. För Sanna kommer att göra både bra och dåliga val i sitt liv, hon kommer att bli sårad många gånger i sitt liv och hon kommer att vara förvirrad och inte veta vilket ben hon ska stå på. Då kommer hon behöva mig igen. Inte för att lära sig cykla. Inte för att lära sig räkna vad 4+3 blir. Utan att få helhjärtat stöd från någon som aldrig skulle låta något ont hända henne vilken väg hon än väljer i livet. Att det är tillåtet att falla och tappa fotfästet ibland, men att lära sig hur man ska ta sig upp igen.


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

SOM VÄNTAT.

Blev ingen match idag för folk vill inte ställa upp och spela. Det ska inte ens heta "ställa upp" och spela, för spelar man i ett lag, så är man en i laget och då bidrar man med lika mycket som alla andra. Annars kan man börja samla på frimärken eller börja simma. Är så jävla besviken på många i laget och jag orkar inte ha det såhär. Man går bara och är irriterad på folk som har alla jävla ursäkter för att slippa följa med. Men då behöver man inte spela alls, inte hemmamatcherna heller. Och jag hoppas att det blir så resten av säsongen. Är man inte med på bortamatcher så spelar man inte hemmamatcher heller. Och då får vi ställa upp med det lag vi har, även om vi bara är precis två femmor. För att det går, det blir vartannat byte och det är grymt bra träning. Vi kan vinna lika många matcher med två femmor, som tre. 

Nästa säsong bytar jag förmodligen klubb om detta inte blir bättre, om det ens finns något damlag kvar i Rögle. För fortsätter det såhär, är vi inte värda att ens få träningstider. Och jag hoppas att vi inte får några träningstider om vi inte ska spela seriespel, då kanske folk förstår hur mycket dom sabbar genom att bete sig som de gör. Det är fan vuxna människor jag pratar om. MOGET! Riktigt jävla MOGET.

LITE MER HÖST.



LADDAR INFÖR IMORGON.


Denna Fredag handlar endast om att äta bra, och dricka mycket vatten. Inget skit. För då kommer jag inte flyga fram på isen imorgon, och imorgon gäller det verkligen att alla flyger fram. Det känns som att taktiken kommer vara försvarsspel. Hisingen är ett etablerat division 2 lag och de leder serien, de kommer förmodligen att ha några av sina division 2 spelare med i deras laguppställning imorgon och alla vet att två spelare kan sköta det mesta. det såg vi mot Trollhättan och vi såg det mot Hanhals för något år sedan. Imorgon gäller det att kämpa, kämpa som fan. Eftersom vissa bara dissar laget så ställer vi upp med två kedjor, det blir väldigt mycket spel för oss och vi kommer bli trötta, därför gäller det att spela smart.

Imorgon 08.00 åker vi. Önska oss lycka till, för det lär vi behöva.

2009-11-05

Torsdag. Uppstigning 06.45 för bådas del, in i duschen för att vakna och sen kom svärmor och hämtade oss. Bilen styrde mot Lund. När vi lämnat svärmor för sin operation av knäet, gick vi och fikade på frallebullar och varm choklad. Därefter tog vi i sväng på Lunds gator hand i hand. Affärerna hade inte öppnat ännu men vi mös endå. Vi gick förbi domkyrkan och jag måste erkänna att den gjorde mig rädd. Det såg ut som Harry Potters trollkarls skola. Hjälp! Efter en promenad genom stan styrde vi bilen mot köpcentret Nova, det tog dock 20 minuter för oss att hitta dit eftersom vi körde vilse, hur man nu kan göra det på 3 minuters körning. Ha ha. Men vi hittade till slut. Emil köpte en fin tröja, på REA som vanligt. Han är helt makalös, det är inte konstigt att hans garderob är stor som tusan när han köper alla sina plagg för mindre än 100 kronor stycket. Efter shopping besöket styrde vi tillbaka bilen mot centrum där vi han med en snabbis på Lagerhouse. Jag tror att Lagerhouse är världens bästa affär, näst efter IKEA förstås.

Emil började jobba 16.00 och kommer snart hem igen. Det tycker jag är bra för det är tråkigt hemma utan honom. Har mest slöat med tea och min Hälsa tidning som är väldigt bra. Man får lite hum om hur mycket det igentligen är som påverkar oss både positivt och negativt. Nu ska jag ta en varm dusch och krypa ner i en nytvättad pyjamas. Godkväll.

Sverige - Tjeckien 4-1

Det är inte klokt va bra!

BESVIKEN.

Fy fan va besviken man blir varje jävla gång man kommer till träningen. Om det fortsätter såhär så har vi inget lag till nästa säsong, det hoppas jag att dom som aldrig är på träningarna förstår. Just nu hade jag önskat att vi va jättemycket folk så att dom som bara skiter i sitt lag och kommer när de känner för det inte fick spela några hemmamatcher. För kan man inte vara med när det är bortamatch så ska det fan inte tillåtas att vara med på bortamatch. Då hade jag hellre gått in och spelat med de som verkligen vill, trots att vi hade spelat med en eller två man mindre. Så jävla kasst från vissa håll. Varför spelar man ens hockey om man inte tänker ställa upp för laget? Skit på er.

Imorgon ska jag och Emil börja dagen med frukost i Lund och sen lite strosande i affärer. Svärmor ska opereras och får inte köra hem från Lund själv så vi tänkte ta en förmiddag i Lund City. Mysigt. Kameran följer med. Men nu ska jag krypa ner i världens varmaste famn. Godnatt.

UNGA MÖDRAR.

Nu: Unga mödrar på kanal 5. Alltså, programmet är skrämmande när det gäller vissa tjejer, men där är de som klarar av det otroligt bra. Det borde finnas något slags körkort på att skaffa barn. Jag tycker det är helt okej att skaffa barn tidigt, om man är mogen till det. Inte när man är 14 år och går i årskurs nio, inte har någon utbildning eller en endaste krona att leva på. Man vill väl endå kunna ge sitt barn en fin uppväxt, och då krävs det inte bara kärlek och en bra uppfostran utan även ekonomi till det. Man måste ha en stabil vardag, och det har man inte som 14, 15 åring. Eller vad tycker ni?

NYTT & FRÄSCHT I LÄGENHETEN.






Vi har införskaffat oss två korgar som vi satt upp på väggen i hallen för att kunna fylla med mössor och vantar. En hylla på stora väggen för att belasta med böcker och annat. Tre Expedit små hyllor som också satts upp på väggen för förvaring, samt en hylla ovanför köksbordet att ha tillhörande köksgrejer på. Det blev bra, och vips har vi två hela lådor i garderoben tomma. Förra veckan var Emil så duktig att han rensade i köksskåpen och där är nu fyra lediga hyllor att fylla med nya köksgrejer. Hi hi.

Om man bara inreder smart så kan vi bo här länge till, och det har vi tänkt också. I och med att jag inte har någon fast inkomst och kan garantera att jag kan betala min del av hyran varje månad så väljer jag hellre att bo kvar här, i vår lilla lägenhet som många tycker. Jag vill heller inte att Emil ska betala för mig när jag inte har råd eller liknande. Vi trivs bra här, det är vi som ska bo här och ingenannan. Om vi skulle haft större lägenhet kan vi inte spara den summan vi vill och inte heller leva som vi gör. Jag vill hellre kunna spela hockey, åka på bortamatcher, gå och titta på Rögle, leva sunt med både bra kost och träning och unna mig några nya klädesplagg eller skor då och då. Jag vill kunna gå på bio, fika och gå ut och äta en Lördag utan att tänka på pengar.

Det enda jag känner är tråkigt är att man inte kan bjuda hem så många vänner samtidigt, eller bjuda på mat och ha tjejkvällar. Men samtidigt får jag plats med mina närmsta vänner här hemma och det är ofta dom man festar tilld det med om det gäller utgång. Jag kanske hade känt annorlunda om man ofta hade besök, men nu är det ju inte så direkt.

TRÖTTAST I HELA VÄRLDEN.

Jag är så fruktansvärt trött hela tiden så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag går upp i tid, jag äter en ordentlig frukost och jag dricker mycket vatten, vad är felet? Hur mycket jag än älskar denna höstperiod, så gör den mig trött i huvudet och kidnappar all min ork.

Idag har jag ett stort dilemma. Ett möte om Herbelife som jag kanske ska bli säljare för, eller hockeyträning. Har fått reda på lite tråkig information om Herbelife som gör att jag förmodligen inte kan börja sälja förrän efter jul någongång och de har möte varje onsdag, så det känns som att jag kan skjuta på det några veckor. Och idag är sista träningen innan Lördagsmatchen borta mot Hisingen, så det känns som att jag vet svaret. Det blir träning ikväll.

PISST OF.

Lär väl inte bli någon match denna helgen heller, vi är fan precis två kedjor. Varför är det helt plötsligt ingen som kan när det är bortamatch?! Spelar man i ett lag så anpassar man sig efter både träningar och matcher, även om det dyker upp något annat. Så jävla dålig stil från många håll. Är så jävla pisst of så jag snart skiter i allt vad hockey heter. Snart är det droppen för min del.

Vill börja spela innebandy. Måste ha något mer att syselsätta mig med, jag klättrar på väggarna här hemma. GASH!

NÖJD.

Jag skrev innan att jag skulle rensa garderoberna, nu är klockan 16.00 och jag har inte ens börjat. Skärpning Jonna Terese Olsson. Jag ska BARA skriva detta inlägget sen ska jag sätta igång. Ha ha! Undra hur många gånger min mamma hört ordet "bara" från mig? Hi hi. Tänkte bara berätta att min frisyr blev perfekt, lite kortare och snart är luggen ifatt resterande. Precis så som jag vill ha det. Elin är grym. Imorgon fick jag dessutom en tid som modell för färgning, perfekt.

Va tycker ni om min blogg? Tar mer än gärna emot synpunkter. Mer bilder? Bättre layout? Något specifikt ämne att skriva om? Med mera. Tacksam för synpunkter.

EN NY VECKA.



08.45 ringde klockan
och det var dax att starta dagen med en timmes promenad tillsammans med Idah. Det var kallt och blåsigt men jag vaknade ordentligt. Det är så vackert med alla löven i tusentals olika nyanser, jag ville bara lägga mig i en stor lövhög och drömma mig bort för en stund men det var aldelles för kallt för sådant trams. Idah är en toppenkompis och det är toppenhärligt att vara ute och traska med denna fantastiskt fina människa. Vi är på samma nivå och i samma fas i livet, då blir det helt plötsligt lättare att prata om saker när den som lyssnar förstår precis hur man menar.

Nu ska jag snart bege mig ner till stan för att klippa mig. Syster behövde en modell i skolan och jag behöver klippa mig, perfekt. Blir nog inte så annorlunda utan mest toppar skulle jag tro. Elin får göra precis som hon vill, hon ser vad jag passar i bättre än vad jag själv gör så ansvaret lägger jag helt i hennes händer.

Våra garderober ska rensas idag.
Jag har att göra med andra ord.

SÖNDAG.

Dagen började med en lagom fartfylld hockeyträning på tom mage eftersom jag inte orkade gå upp i tid idag. Men det gick bra endå för när jag kom hem blev det en ovanlig köttfärssås med pastahjul & sallad som Emil fixade ihop. Efter maten mös vi ner oss i soffan för att titta på Up, den va superhärlig, iallafall fram till jag somna så jag missa dock slutet. Får ta igen det någon dag.

Gårkvällens lagfest var najs trots att vi bara va några stycken. Vi som var där fick god mat och mycket skratt. Twister träningsvärken sitter fortfarande kvar. Ha ha! 18.00 ikväll bjuder Rögle upp Skellefteå till dans. Vi får se hur det går efter gårdagens vändning mot Luleå. Rögle kan nog gå in med en ganska stor gnutta självförtroende och sätta norrlänningarna på plats.

RSS 2.0