MIN GRUPP.


Jag har startat en klubb på facebook och jag har fått mycket credit för mina bilder. Verkligen roligt att läsa, både positivt och negativt. Så har ni inget för er, kommentera gärna mina bilder. Jag kan ta kritik så det är bara att ösa på om där är något ni tycker ser märkligt ut. Jag behöver all respons jag kan få av er. Tack på förhand.



Kommentarer
FannY :P

Hittade den på Fb och tittade in här. :) Duktig du är på en sån "oproffsig" kamera :)

2009-12-01 @ 17:12:49
URL: http://fpettersson.blogg.se/
jonna

Svar till Fanny: Tack så mycket! :) Ja man får kämpa mer under fotograferingen än med andra hightech kameror. Ska snart byta upp mig, men får spara lite till.

2009-12-01 @ 18:23:41
URL: http://jonnatereseolsson.blogg.se/
Jens

Det mest idiotiska man kan göra är att lägga ut bilder på facebook på det viset då man i samma stund de läggs ut på deras server så har man enligt avtalet övergett fullständiga rättigheter på bilden till dem...

2009-12-03 @ 12:47:52
URL: http://jhunt.blogg.se/
jonna

Svar till Jens: Tycker inte det är ett dugg idiotiskt för jag tror inte att dom skulle ha någon nytta av mina bilder, dessutom så krymper bildformatet vid samma stund de läggs ut så de skulle aldrig kunna använda sig av dom på något vis. Och varför skulle dom? En så pass stor sajt skulle nog inte utnyttja en 22 årig hobbyfotograf, dom har nog viktigare saker att göra i sina liv.

2009-12-03 @ 12:59:58
URL: http://jonnatereseolsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0