Hollywoodfest.

Här kommer några bilder från förra veckan, när vi va i Hollywood, med blandannat Rosa Pantern, Harry Potter och Rocky. Tack Anette för en trevlig tillställning och MÅNGA skratt. Vi kunde även gå på en röd matta och behöver jag säga vem som va utklädd till det?! ha ha!


Lite mer vackert av Ängelholms studenter!

Ängelholms studentbal 2010.

En väldans massa jobb.

Jag är inte van vid heltidsjobb, det märks, framförallt på bloggen. Hi hi.. Kommer snart lite bilder på Hanna som jag fotograferade för drygt två veckor sedan. Och nästa vecka blir det nog en del babybilder för på Torsdag välkomnar vi Jennie och Peters andra barn till världen. Världens sötaste Elias ska bli storebror. Åh vad härligt det är! Kommer spendera alla mina lediga dagar i Stidsvig, typ som vanligt då alltså, haha!

Vi har anmält oss på två 3:or på Villan. På Planteringsvägen 11, nu bor vi på 13 så flytten blir inte så långt iväg. Perfekt! Trivs som fisken i vattnet på denna gata så jag hoppas att vi blir erbjuda visning. Hade varit så härligt. Just nu är det bara lite mer yta i vår vardag som fattas.

Vi lyxa till det med ett biobesök idag, Prince of Persia!
Ganska bra. Och den Persiska princen är hyffsat fräsch om man säger så. Se den!


Längtar efter ishallen ganska så mycket.
Inlines är inte detsamma.

Må väl, hockeysjäl!

Bildmix, en helt vanlig fredag.

Ny frilla!

Jag hade tänkt skaffa ny frilla nu när syster tränat klart på mig.
Tänkte köra på något liknande jag hade för två somrar sedan, fast kanske lite kortare till och med.

Tänkte mig något liknande dessa frisyrerna, kanske en kombination.
Vad tycker ni?


Fototävling!



Jag tycker att bilden förmedlar kärlek och längtan!
Vad tycker ni?

Länk till tävlingen har ni här, www.sunstreet21.devote.se
Länk till ljustältet har ni här

Vackra Johanna!

Bildredigering är lika med passion!

Klockan är mycket, men jag vill inte gå och lägga mig. Jag är en sådan som person att jag vill göra klart ett påbörjat projekt innan jag tar mig ann nästa (förutom när det gäller exempelvis städa, diska och tvätta) ha ha. Nu sitter jag här med massvis med fina bilder som jag bara vill visa er men jag har inte riktigt tiden. Har ett 8 timmars pass att avverka på Burger King imorgon och Lördagar är lika med mycket folk hela dagen. Så jag borde gå och lägga mig så att jag har energi för full rulle imorgon 11-19.


Idag beställde jag hem lite grejer från extrafilm. Blandannat två presentkort som är beställda och 6 stycken affischer som ska upp i affärer och dylikt. Jennie får agera reklam-modell! Hi hi. De ser ut såhär.

Fotografering och fika.

Dagen började med en sovmorgon denna underbara Fredag förmiddag. 10.30 vaknade jag och det var härligt att kunna ligga och dra sig till klockan 11.00 med min fina kille som är bäst. Runt 12.00 begav jag mig mot Stidsvig och dagens fotografering med Johannas vackra babymage. Jennie och Elias kom också och hälsade på och John fick agera tv-spels-barnvakt åt Elias då vi hade fullt upp med poser och en reflexskärm.

Resultatet blev bra, jag blir lika imponerad av mig själv. Det känns så lätt nu, dels med den nya kameran och dels med lite kött på benen. Ljuset lägger sig rätt och jag ser fina vinklar och detaljer så uppenbart. Här kommer lite bilder ifrån min dag. Mer bilder kommer sen både på Hanna (som jag fotograferade i Tisdags) och på Johanna när de fått se bilderna själva.


Bildredigering.

Denna lediga dag från Burger King började med uppstidning 07.20 för att skjutsa min fina kille till jobbet (för att jag skulle kunna ha hans bil). När jag kom hem slumrade jag till en timme till, för att sedan hoppa in i duschen och fixa till mig inför dagens fotografering ute i Hjärnarp. Jag älskar babymagar och längtar tills den dagen, då min mage är så vacker och har ett litet liv inuti sig. Det är faschinerande, det där med bäbisar i magar! Härlig.

Det blev fotografering mellan 11.00-12.00 sen till Stidsvig för fika med två fina bruttor, sen hem till en annan fin brutta som jag inte träffat på väldigt länge. En underbar dag och jag är ruskigt trött. Idag hann jag inte med någon fotbollsträning, men imorgon får jag två timmarns promenad + att jag ska jobba mellan 11-14 och sen mellan 18-24. I love it!


Bjuder på dessa bilderna från dagen.

Beauty sis, konfirmation!

Så vacker är denna varelse. Hon är en underbar individ, med stark vilja och personlighet. Hennes yttre speglar hennes inre, vacker! Hon låter ingen trampa henne på tårna och det är en viktig egenskap, framförallt i hennes nuvarande ålder och de kommande fyra åren. Hon är nu ett steg närmre ansvarstagande, val av framtidsyrke och vuxenliv (som innebär ekonomi, tvätt, matlagning och städning) haha! Det där sistnämda egenskaperna har hon de kommande åren att träna på. Hi hi. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar henne, lillasyster. Som va så liten för några år sedan. Jag finns för dig, tills döden skiljer oss åt, vackra barn, ungdom, påväg mot att bli en självständig kvinna.





When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

En underbar helg med mycket gott.

Vår helg har varit underbar och den har spenderats med fina människor, god mat och en del vin.
Tack fina familjen Thulin, svåger, svägerska och våra bästa vänner för att ni finns där och gör vår tillvaro så mycket finare.

Mer av vackra Jennie!

Solen är framme, livet är underbart..

Mina första babymagebilder är tagna, och det va en väldigt nöjd Jennie. Jag känner mig lugn och glad, över att människor uppskattar det jag gör. Så härligt! Mer bilder att kika på kommer under dagen.

Solen är framme, livet är underbart, min kamera är grym!
Perfa.

Vackra Jennie!

Valborgsmässoafton.



Det blev trotsallt en underbar kväll med supergod hämtmat, vin och härligt sällskap. Vi begav oss ut till Höja för att se ett ganska så glest bål och det blåste som tusan. Vi stannade inte så värst länge utan drog oss tillbaks mot stan och fortsatte att skratta en massa i familjen Thulins kök. Ett av mina bästa och mest meningsfulla Valborgsmässoaftnar (eller hur man säger) sedan jag va liten och faschinerades av kopparmöllans fyrverkerier.
RSS 2.0