Min ledighet!

Back to work ikväll, skulle igentligen varit ledig men hoppade in extra så det blir bara tre timmars jobb.
Har haft två helt fantastiska dagar med fina vänner och bara myst en massa med min fina kille.
I gårkväll hade jag en fotografering på biblioteket där det spelades livmusik hela kvällen, ganska mysigt sådär en Onsdsagkväll.
Här kommer mysfaktor bilder som spelar mina lediga dagar.

SNÖ, kom nu hit!

Västra Broby kyrka den 13/11-2010



(Foto: Jonna Olsson)
Se förbi bildkvalitén när bilderna visas på bloggen.
Försämras väldigt mycket tyvärr.

Lite mer av världens sötaste tjej!

Monthy - Seglaren

Omelettplätt - vardagsuppdatering!

Jag svävar på moln just nu, det går verkligen bra nu! Det känns som att jag hela tiden går ett steg närmre att kunna starta mitt företag och jag har redan fyra inbokade bröllop till Augusti 2011. Det är så roligt att folk väljer mig att föreviga en av de största dagarna i sitt liv, en ära. Planeringen är redan i full gång och så fort jag får chansen följer jag mina favoritbloggar, googlar bröllopsbilder från alla olika årstider och sväljer alla tips och idéer jag får. Jag älskar det! Jag har verkligen hittat mig själv och jag kommer klättra över alla höga berg, simma över alla hav och flyga till månen om det är det som behövs för att jag en dag ska vara egen företagare och leva på min kreativitet.

Mie och Bobbys bröllopsbilder är färdiga och imorgon levereras de sista bilderna. Sen kommer det upp lite fler bilder på detta vackra brudpar. Har även en gravidmage i kameran som ska föras över till datorn för att kunna redigeras, ni kommer att få en sneakpeak även där.

Nu har jag precis fått ner en hemskt god omelett med tomat, skinka, rödlök och färska champinjoner. GOTT!
Imorgon ska jag på en hemlig sak, jag är supernervös. Håll tummarna hårt. Ni kommer att få veta, snart.

Världens sötaste tomteflicka!

En vinterdag i November

Angående föregående inlägg är bröllopet inte alls i Västra Torups kyrka, utan Västra Broby's. Tur att man är påläst Jonna Olsson. Hi hi.
Sitter just nu och lägger in dagens barnbilder på underbara Stella som är så söt så att man blir tårögd. Iklädd tomtedräkt fick sötis-Stella agera fotomodell och hon gjorde det med bravur, iallafall när tomtedräkten åkte av! Kommer förmodligen in någon sneak-peak redan ikväll eftersom att jag inte kan låta bli att redigera, det är ju så tokroligt.

Sålänge bjuder jag på lite julinspiration.

Tjuvkik!


(Foto: Jonna Olsson)

Mie och Bobbys bröllop i Västra Torups Kyrka.
Mer bilder kommer efter att bröllopsparet fått se alla!

Snart pysseldax.

Jag älskar julen och i år blir första året vi pyntar i vårt gemensamma hem pågrund av att vi varken har haft något pynt tidigare eller någon plats i ettan på 24 kvadrad. Häromdagen körde vi till Rusta för att titta ut lite julsaker till hemmet, det finns ju hur mycket fint som helst och jag ville bara köpa ALLT! Men som tur va stoppade Emil mina tankar ganska snabbt, hade blivit ganska så dyrt och ganska så fult. Hi hi..

LÄNGTAR tills Novemberlönen kommer, då ska det julpyntshoppas! Mysigt.

Kusinfotografering!

Idag startade jag dagen med en kusin fotografering i Helsingborg och jag tror inte att man kan börja en dag på ett bättre sätt. Har haft en toppen Söndag utan pusslande, planering och måsten. En ledig dag då vi bara har kunnat spendera den precis så som vi känt för, en helt underbar dag med andra ord. Kvällen spenderades hos mor och kalas för syster som går in i moppeåldern imorgon. Tack för en fantastisk god tacopaj och marängsviss!
Här kommer en bild från dagens fotografering!

Presentkort!

Mina presentkort och affischer kom idag, såhär blev resultatet.
(Bilderna är tagna med min Iphone och jag ursäktar kvalitén)

Sikta mot stjärnorna!

Just nu ligger min fina kille helt utslagen på soffan efter Halloweenövernattning på fritids och jag tror att den där fritidspersonalen hade minst lika roligt som barnen, der ser så ut iallafall. Söt är han, bäst också. Mitt allt och jag älskar honom så otroligtjättemycket. Jag överlevde natten ensam i vår stora dubbelsäng, lite läskigt, men jag var så trött så jag deckade nästintill med en gång.

Idag kom mina presentkort så nu är det bara att beställa på, två nya modeller affischer också, blev superbra! Får hoppas min marknadsföring hjälper mig lite. Och hoppas att ni som anlitat mig och hitills är nöjda sprider ryktet så att jag snart kan stå på egna ben och registrera mitt företag. Hade varit så roligt att kunna förverkliga min dröm. Just nu är siktet till sommaren men vi får se. Jag behöver inte ha ett dugg brottom, men jag längtar sååå.


(foto: Jonna Olsson)

Tittar fortfarande på lite distanskurser i diverse webbdesign-grafiska kurser. Ska bli så spännande! Efter nyår sätter jag igång med första kursen 'Photoshop för fotografer' och efter de fyra veckorna går jag på 'Illustration' sen blir det två tre månaders kurser 'Webbdesign' samt 'Trycksaksproduktion'. SPÄNNANDE!

Har även hittat lite roliga distanskurser via Kristianstad Högskola.
En vacker dag kommer jag att stå där, om jag siktar mot stjärnorna så når jag trädtopparna.
Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt.

OCH TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER.
jAG BLIR SUPERGLAD OCH SPORRAD TILL TUSEN!
Tack.

Me LOVE Village & IKEA.

Steg upp 09.00 idag, en bra tid enligt mig. Sitter just nu nermyst i soffan framför "Efter tio" med Malou och en kopp chaiteá. Mysfaktor på hög nivå. Här kan jag sitta en kvart till innan det är dax att klä sig för 30 minuters promenad upp till jobb för att jobba 11.30-14 / 17.30-20.30.

Igår efter att Emil hade slutat körde vi till Väla och IKEA för att strosa ett par timmar. Har en ny favorit affär, VILLAGE, åh underbara affär, skulle kunna gå därinne i timmar. Me like! Hittade en fin present till min älskade far också som jag måste fixa snarast. Blev IKEAs köttbullar till middag igår och detta kom vi hem med. I år blir det till att köpa julpynt också men vi väntar lite annars kommer jag sätta upp ljusslingor och stjärnor i fönsterna redan nu och det hade varit lite pinsamt. Hi hi..

Nu: promenad & sen jobb! Trevlig Tisdag gott folk.

Illustrator is mine!

Har fått ner illustrator till datorn och jag fullkomligt älskar det redan.
Nu kan jag försöka lära mig grunderna innan det är dax för kursen efter jul. Knåpade ihop ett lejon idag som jag inspirerades av jätteduktiga Isa som jobbar som grafisk formgivare och illustratör.

Sofie och Linnéa del 3.

Marknadsföring

Jag är skitdålig på att marknadsföra mig själv och jag känner att jag måste bli bättre på det dära'. Så när jag beställde hem ett antal presentkort från extrafilm, beställde jag även hem en del affischer att sätta upp över Ängelholm och runtomkring. Nu jäklar!

Och har ni någon närstående som ska gifta sig och ni gillar mina bilder, lägg ett gott ord för mig! Tack :)

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt, känner för att bara ligga i soffan hela dagen och resten av veckan. Just nu är jag matt, det finns ingen ork för speciellt mycket och den känslan är jobbig att tampas med, när man måste ha ork. Ordet måste är förrästen världshistoriens dummaste ord, måste är jobbigt!
RSS 2.0