Planeringen är i full gång.

LÄNGTAR!



storarummet hittar ni här



Nu får ni hjälpa till lite.
Min favorit är det runda bordet med den röda stolen till?
Vad tycker ni?

Köksbordet kommer vara det enda bordet vi har och jag anser att vi ska möblera så som vi vill ha det, inte tänka på var alla ska sitta vid kalas eller andra tillställningar. Det går ju att låna bord och stolar till sådant. Det finns ju klappbord och klappstolar ;)


Kommentarer
Johanna Bergman

runt bord, röd stol, yes yes

2010-06-07 @ 16:14:31
URL: http://www.bergman2.blogspot.com
Malin

Hej, absolut det runda bordet för det är en sådan mysfaktor att sitta så att alla käns som i gemenskapen lixom och mer romantiskt och ... du förstår ?? .. nåja.. runt bord absolut och jag tror att de röda stolarna passar er utmärkt då ni är två härligt färgstarka personer :) Själv hade jag valt de skålade vita stolarna just för att de ser skönare ut men ni två är ju inte så skruttiga som mig ;) UNDERBART ATT FÅ PLANERA SÅ HÄR !! SSSÅÅÅ AVUNDSJUK :) Kram

2010-06-07 @ 16:22:29
URL: http://frufibbro.blogg.se/
M

Jag håller med om den röda stolen och det runda bordet!! Meeeen.. Vi tänkte också som ni när det gällde kalas och så och det ångrar vi lite nu.. Hemmet kan fyllas snabbt med folk o då önskar man att man hade ett större bord!



Lycka till med nya lägenheten!! :)

Kräm

2010-06-07 @ 17:26:30
URL: http://myyysan.blogspot.com
Helen

Jag tycker man ska blanda former och färg. Så det kantiga bordet med de röda stolarna med runda kvinnoformer...för när ni sen dukar, så blir de röda stolarna som en ram till bordet...likt en tavla ;)

2010-06-08 @ 00:01:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0