3-3 OCH ETT POÄNG.

Gårdagens match spelades 3-3 mot Hisingen. Hade vi spelat som vi gjorde i tredje perioden hade vi tagit hem denna matchen med många mål. Hisingen gjorde första målet in i halva första perioden men med några minuter kvar av första perioden kvitterade jag till 1-1 genom ett snyggt backhandskott i krysset, tack vare Elins gruffande framför mål. I andra perioden fick Hisingen in sitt andra mål med mycket tur men vi kvitterade även efter deras mål mycket snabbt av Louella som fick till ett stenhårt slagskott som satt klockrent i nätet. Hisingen tog återigen ledningen med ett tur mål, 2-3. MEN då växlade systrarna Olsson upp tempot, cirkulerade hela bytet i Hisingens zon, sköt och sköt, och till sist fick Elin till en rykare som studsade på en motståndare och sen ner under målvaktens ben. Efter detta målet spelade vi ut Hisingen totalt och cirkulerade i deras zon resten av matchen men tyvärr gick puckjävlen inte in. Men det blev iallafall en poäng i tabellen, två poäng i mitt poängprotokoll och ett i Elins. En godkänd match.

På de tre senaste matcherna har min & Elins kedja med olika centrar gjort 6 mål av 7.