NYÅRSAFTON 2009.



Hade en underbar nyårsafton hemma hos Sofi & Mattias. Det bjöds på otroligt god förrätt, någon slags tomatsoppa med sötpotatis och linser. Så underbart god, jag har drömt om denna soppa hela natten. Till huvudrätt serverades det mangochutney kyckling gryta med zuccinni, även denna kommer jag drömma om en lång tid framöver. Detta va bara början, för efterätten var nog helt ärligt det godaste jag någonsin ätit, pannakottapaj med hallon. Jag tror att alla på festen gick upp minst 3 kilo av gårdagens nyttigheter. Hi hi. Även detta året va vi sena ner till torget där raketerna avfyrades av Pyrotech, men det var mysigt ändå. Robin & Nettan hade rislampor (tror jag dom hette) som vi skickade iväg upp i himlen. Jag tror att dessa lampor är ett minne för alla de människor där ute i världen som förlorat någon i Tsunamin. En väldigt fin gest och väldigt fina lampor.

Festen varade till 02.30 och då fick jag tvinga med en full Emil hem, han va inte alls färdigfestad. En perfekt kväll, så lyckad. Tack alla nära & kära som gjorde början av detta nya, spännande år så otroligt bra. TACK.

Påväg hem mötte vi Jenny och Kim som fick sitt första barn för några dagar sedan, en fin liten pojke som ska heta Kevin. Grattis!

Bilderna på fotografiet ovan är tagna av mig på Pyrotechs provskjutning den 30 December, kollaget är gjort i Photoshop. Allt för mig! Nu ser jag fram emot ett nytt år men nya möjligheter. Mina nyårslöften kommer inom kort.



Kommentarer
nettan

Det var en mycket bra nyårsfest. Rislamporna kan du skicka upp bara som en tanke på kärlek, död eller bara att det är vackert. I Thailand gör de så för tanke till de döda och det blev ju tyvärr några sådana vid tsunamin. När vi var där skickade gänget upp några som vi skrivit på. Jag och R skickade två ,de som gått bort i vår närhhet och sen en med kärlekshälsningar till varandra. Det blev en fin och känslosam stund, när hälsningarna sken som klot på den nattsvarta himlen och det var alldeles tyst. A moment...

2010-01-05 @ 10:50:23
Jonna

Nettis: Okej! :) Vad fint! Kan tänka mig att det var en känslosam stund och vilken fin gest. Det skulle man gjort oftare för nära och kära eller om man förlorat någon speciell. Tack för ett fint nyår! :) Kramis

2010-01-05 @ 13:36:11
URL: http://jonnatereseolsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0