JORDGUBBSKRÄM m. MJÖLK



Klockan är nu halv nio och jag har fått ner en tallrik jordgubbskräm med mjölk, mycket gott och mycket bra start på dagen. Igår spenderades kvällen med fina vänner, en ny slags trend är uppfunnen, bytarparty. Perfekt och mycket roligt. Längesedan jag skrattade så mycket. Det tackar jag för. Igår fick vi också nya bilen som vi redan trivs superduperbra med, Umo heter han och går som en klocka (ta i trä). Vi kunde köra på motorvägen utan att det skakade och det va riktigt behagligt att åka bil. Hi hi.. Lite sorgligt att lämna vår gula fara som funnits med oss i tre år, hoppas att hon får det bra i sin nya familj.

Min mage har växt en del och nu blir det mammabyxor och en storlek större i tröjor ett tag framöver. Och i femte månaden har jag gått upp sammanlagt 2,5 kilo. Hur mycket hade du gått upp i femte månaden?

Tankarna far och flyger precis som vanligt. Hur vet man hur mycket kläder man ska köpa? Finns det någon mall man kan följa? Vi kommer inte att få någon jättebebis och storlek 50/56 kommer förmodligen och förhoppningsvis att räcka länge, men hur mycket kläder behöver man? Man får kanske köpa en bas och sen komplettera om det blir så att man får byta tio gånger om dagen. Hur har ni gjort?


Kommentarer
marie

Ett tips som jag själv märker nu när lokr i 22 dagar e att ha inte för mycket oi stl 50 de växer snabbt ur det visst det finns ju stora stl i 50 men.... Vi skulle inte heller få en stor bebis sa dem..... Hehe



tänk på att folk kommer mer än gärna springa i affärer o vilja köpa kläder till er så man behöver egentligen inte köpa men man vill ju.. Man får se till o använda alla present kläder då bebisarna växer fort hehe

2011-04-01 @ 09:04:32
URL: http://sweetml.blogg.se/
Elle

köp inte för mycket i den första storleken för barnet växer så himmla fort att man hinner knappt använda sakerna mer än 1-2 gr, plus att jag lovar dig att du kommer få massa kläder när bebisen har kommit av folk f höger å vänster... Så ligg lite lågt på den fronten hade vart mitt tips:)kram

2011-04-01 @ 11:46:42
URL: http://familjenrydell.blogg.se/
My

Vi har inte handlat speciellt mycket. Har lite bas grejer och lite lite grejer bara för att det var gullit ;) vi har ju väntat ganska länge med att handla något eller förbereda något alls men har börjat så smått nu (ska ha om 7 veckor).

Tror inte vi kommer handla så mycket mer nu med tanke på att man inte har en aning om hur vädret kommer vara, hur stor/liten bäbis eller vad just vi kommer att behöva till vårt barn.

Vi tar det som det kommer och kompleterar senare om det finns behov för det :)

KRAM

2011-04-01 @ 14:23:18
URL: http://myyysan.blogspot.com
Jonna

Vi har heller ingenting ännu, förutom en dress i storlek 50 för den va på rea och kosta 20:- ;) Och en body som jag köpte på Tradera! :) Har inte tänkt köpa så mycket heller mer än kläder att ha de första dagarna och sådär, men hur mycket är föööör mycket? Och hur mycket är lagom? hi hi :) Är det 5 eller 10 bodys? Om barnet kräker ner sig 5 gånger är det ju för lite såklart och det kan man ju inte veta nu.. Men då står man där.. Kanske har varit med om en helsikes förlossning och ingen ork att ta sig ner och handla för att man köpt för lite?



Finns det ingen mall man kan gå efter..? :)

2011-04-01 @ 18:08:22
URL: http://jonnatereseolsson.blogg.se/
johanna o S

du kan få ett kräkbarn eller inte ett kräkbarn. finns fina paket med 7 bodys i på hm och ellos o lite sådana dära ställe och bättre o ha lite fler än för lite.och folk köper inte stl 50 eller 56 till en, de kör säkert kort o köper större som 62 och uppåt t.ex..



Så mitt råd är att ha mer kläder hemma, bebisar svettas ganska mycket också och hur gött är de o ha en äcklig svettig body på sig?, stella hade 50 i 1 månad minst och 56 upp till 2-3.



Köp det du vill och förresten i 5:e månaden hade jag gått upp 2-3kg. SEN gick det utför.. hihi

2011-04-05 @ 11:29:40
Jonna

Johanna: det känns som att det snart kommer gå utför! ;) hi hi.

2011-04-05 @ 13:26:27
URL: http://jonnatereseolsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0