Planeringen går varm..

Har haft en jobbig vecka med mycket smärta, idag känns det mycket bättre men att gå några längre sträckor ger jag mig inte på. Imorse va vi nere på Åhlens för att fixa lite fint att slå in vår present med inför Lisas 30-års fest, sen åkte vi upp och handlade lite för att fylla på vårt tomma kylskåp och sen skulle jag uppför trapporna i trapphuset. Det räckte kan jag tala om. Nu sitter jag still, med rak rygg på en bra stol, och går sakta då och då, precis som jag blivit tillsagd och så att jag orkar med kvällen.

På Måndag ska vi till barnmorskan och se vad hon säger, hoppas mest på att få höra hjärtljuden på vår lilla kille som är sjövild och sparkar på min kissblåsa var tionde minut.

Sitter med mitt "planeringsblock" som har gått varmt de senaste dagarna, nu har vi allt planerat fram till födseln, från balkonginredning till semesterplanering. Och på tal om balkonginredning längtar jag fruktansvärt mycket till våren och allt därtill. Checka in dessa fina bilderna.

Allt kommer ifrån IKEA (såklart) och detta fina trägolv klickar man bara i efter storlek på balkongen. Det ska vi ha för det är fint tycker jag. Ett litet bord och två stolar får också plats, och sen blir det fina balkonglådor från IKEA i zink typ. Och massvis med färger.



Give me some vår och sommar, NU!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0